Tentang Kami

logo02

WUXI YIZHICHENG TRADE INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

Diadegkeun dina taun 1999, Y&C mangrupikeun perusahaan anu spesifikasi di R&D, manufaturing, jual sareng jasa sapédah Énergi Bétik, Produk-produkna nyéépkeun sapédah listrik, skuter listrik, sapédah listrik, basikal listrik sareng sanés sapédah. Y&C jajaran luhur 3 di Cina. Y&C ngagaduhan 7000 toko ekslusif di sakumna dunya. Y&C parantos nyetél kendaraan listrik R&D puseur sareng genep basis produksi utama Wuxi (kantor pusat), Dongguan, Tianjin, shenzhen, Xuzhou sareng Chengdu.

18
19
DSCF2174-1

Y&C parantos ngamimitian jaman anu luhur. pagelaran Bicycle listrik, Sapédah listrik otomatis, Sapédah listrik épéktip tinggi sareng Bét listrik méga masing-masing kalayan 420 patén-patén kaasup "opat ciptaan". Y&C parantos kéngingkeun seueur ngahormatan, Brand Shenzhen Famous, Guangdong Famous Brand, National High-Technology Enterprise, National Quality Training Base dll. Y&C parantos nyayogikeun model khusus pikeun seueur kelompok antawis Shenzhen Press Group, Shenzhen Gas Corporation Ltd, China Telecom, QuJing Biro Kaamanan Umum, Baidu Takeaway, Proctor & Gamble, sareng anu sanésna. Salian ti éta, Y&C parantos nyebarkeun produk di sapanjang China sareng ka langkung ti 75 nagara, sapertos AS, Korea Kidul, Australia sareng ngagaduhan komentar anu positip. Y&C parantos ngalaksanakeun strategi konservasi tanaga, perlindungan lingkungan sareng pangembangan héjo sareng sustainable sareng parantos janten "Mitra Program Mobilitas E UN UN.". Y&C mangrupikeun coop- erator of the China Track and Field Team, sareng saha nyiptakeun "DREAM GROUND" "DREAM UBRARY" "DREAM SCHOOL", anu nyayogikeun platform anu hadé pikeun siswa pikeun ngarealisasikeun impianna sareng ngadamel usaha pikeun impian achevig China!

INGIN KANGGURU DENGAN AS?