Motor hub Brushless - EBM102

Katerangan Singkat:

Motor listrik gaduh sababaraha kaunggulan upami dibandingkeun mesin tradisional. Biaya awal motor listrik langkung handap tina mesin suluh fosil anu aya kalayan rating horsepower anu sami. Motor listrik gaduh sababaraha bagian anu gerak, anu hartosna aranjeunna gaduh umur panjang.


Jinis Produk

Produk Tag

Fungsi Produk sareng Fitur

Dipasang Tegangan 48/60 / 72V
Dipasang Daya 1500-3000W
Dipasang Speed 32-50KM / H
Posisi Belakang
Pegat sakola 142mm
Jenis marake  V marake / disk marake
Éfisién ≥83%
IP Kelas IP54

Parameter Spésifikasi Produk

Tempat Asal Wuxi, Cina
Ngaran Brand Y&C
Nomer Modél 3K
Dianggo Sapédah Listrik
Sertifikasi CCC, CE, ROHS
Jenis Gear Motor
Torsi 100N.m
Pangwangunan Magnet permanén
Komuter Henteu uyut
Jaga Feature Tahan cai
Laju (RPM) 60km / jam
Vérsi Teras (A) 20
Éfisién 80%
Jenis motor Bushless
Dipasang Tegangan 48/60 / 72v
Kakuatan 1500-3000w
Diameter 142mm
Beurat 9.8kg
Noise Kelas ≤55
Brek V / Disc
Freewheel 6s
Laju 32-50km / jam
Ukuran Roda 20-28inch

Inpormasi Produk

Pangmayaran L / C;
D / A;
D / P;
T / T;
Persatuan urang Barat;
MoneryGram
Kuantitas Tarekat Minimal 1.
Hargana
(Kedah janten léngkah harga FOB)
1 - 29 Potongan
$ 200.00
30 - 99 Potongan
$ 160.00
100 - 499 Potongan
$ 150.00
> = 500 Potongan
$ 140.00
Naha pikeun kustomisasi Kustomisasi:
Logo ngaropéa (Min. Pesenan: 50 Potongan)
Bébas ngaropéa (Min. Pesenan: 50 Potongan)
Nyaluyukeun kustomisasi (Min. Order: 50 Potongan) Kurang
Sampel: $ 499.00 / Piece, 1 Piece (Min. Order)
Waktos pangiriman 1-10 Potongan
15 poé
11-100 Potongan
25 poé
101-500 Potongan
35 dinten
> 500 Potongan
Rundingan
Inpormasi logistik Plabuhan
Shanghai
Wewengkon aplikasi e motor sapédah motor tanpa sikat 

Kauntungan tina motor listrik

Motor listrik gaduh sababaraha kaunggulan upami dibandingkeun mesin tradisional. Biaya awal motor listrik langkung handap tina mesin suluh fosil anu aya kalayan rating horsepower anu sami. Motor listrik gaduh sababaraha bagian anu gerak, anu hartosna aranjeunna gaduh umur panjang. Ilaharna, motor listrik anu dijaga sacara leres nawiskeun dugi ka 30,000 jam operasi hirup tanpa peryogi perbaikan. Gemblengna, motor listrik butuh jasa pangropéa minimal.

Karugian tina motor listrik

Aya sababaraha kalemahan, sanajan, nganggo motor listrik. Salaku conto, seueur motor listrik ageung henteu gampang dibabawa, sareng pertimbangan kedah dilakukeun kanggo suplai listrik sareng tegangan anu leres. Kadang-kadang ekstensi garis mahal diperyogikeun di lokasi jauh dimana listrik henteu sayogi na sayogi. Ogé, upami anjeun nganggo motor kuda-kuda tinggi sareng faktor beban anu low, anjeun tiasa gaduh ongkos tinggi per jam operasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali