Pengendali motor sikat henteu - MC102

Katerangan Singkat:

Mékanisme kendali laju listrik béda-béda gumantung kana naha anjeun gaduh motor sapédah adaptif atanapi tujuan. Sapédah adaptif kalebet sistem nyetir listrik anu dipasang dina sapédah biasa.


Jinis Produk

Produk Tag

Parameter Spésifikasi Produk

Ngaran Brand Y&C
Nomer Modél MC102
Tegangan volt 60V
Dipasang kakuatan 3000W
Lamaran E-Kandaraan
Item No. PSCN60V3000WBL
Asli Cina
Merek Y&C
Jenis motor Rusuh motor dc
Kauntungannana Harga pabrik kalapa
Kualitas Dijamin
Warna Pérak

Inpormasi Produk

Pangmayaran L / C;
D / A;
D / P;
T / T;
Persatuan urang Barat;
MoneryGram
Kuantitas Tarekat Minimal 1.
Hargana
(Kedah janten léngkah harga FOB)
$ 115.00 - $ 150.00 / Potongan | 1000 Potongan / Potongan (Pesenan.
Naha pikeun kustomisasi  
Waktos pangiriman 1-5 Potongan
10 poé
6-20 Potongan
20 poé
21-80 Potongan
35 dinten
> 80 Potongan
Rundingan
Inpormasi logistik Pelabuhan: Shanghai
Rincian Bungkusan: karton
Wewengkon aplikasi Kontrol motor

Kumaha carana Ngadalikeun Bilis Kacepetan Listrik Gawé?

Mékanisme kendali laju listrik béda-béda gumantung kana naha anjeun gaduh motor sapédah adaptif atanapi tujuan. Sapédah adaptif kalebet sistem nyetir listrik anu dipasang dina sapédah biasa. Sapédah anu diwangun ku tujuan, langkung mahal tibatan sapédah adaptif, nyayogikeun ngagancangan langkung gampang sareng langkung seueur fitur. Mékanisme pengendalian laju sapédah listrik beda-beda dina dua jinis ieu.

Manfaat

Sakali anjeun ngartos dasar tina pengendalian laju sapédah listrik anjeun, anjeun tiasa sacara gampil ngalih antara dua modeu operasi - pedaling manual sareng didorong listrik. Ieu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun latihan anu saé tanpa mayar pajeg otot sareng paru-paru anjeun. Upami anjeun nuju saurang siklus awal, sapertos anjeun, anjeun tiasa mendakan nafasna nalika naék gunung gunung. Anjeun tiasa ngalih ka kontrol kecepatan listrik anjeun nalika naék gunung, laun-laun ngeureunkeun ka gumantungna kana operasi éléktronik nalika daya tahan anjeun ningkat. Upami anjeun resep biking sareng kulawarga sareng babaturan, kamampuan ngalih ka kadali laju listrik tiasa ngabantosan mastikeun numpak anu pikaresepeun pikeun sadayana, henteu paduli kamampuan sareng kakuatan.

Pertimbangan

Éstétika sareng pengendali laju tina sapédah listrik béda-béda gumantung kana naha anjeun mésér motor sapédah énggal atanapi ngarobah baso standar. Tapi panginten anjeun tiasa mendakan sacara ékonomis sareng lingkungan pikeun ngagunakeun boh kanggo transportasi. Bedah listrik henteu ngahasilkeun émisi atanapi bising. Laju luhur sapédah listrik dugi ka 20 mph sahingga ngirangan kamungkinan kacilakaan sareng kacilakaan parah anu dibandingkeun sacara manual dibandingkeun. Sapédah listrik langkung saé hargana kirang operasional batan kendaraan anu didamel bahan bakar sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali