Pabrikan listrik sapedah listrik - EB101

Katerangan Singkat:

Khusus pikeun jalma anu hoyong ngarobih kabiasaan sareng mimitian latihan deui, bantosan anu aya motor listrik nyayogikeun ngajadikeun transisi tina modeu angkutan anu énggal pikeun pangguna anyar. Anjeun nuju tetep hawa seger, anjeun masih kénging latihan, tapi halangan pikeun asupna langkung tebih langkung saeutik.


Jinis Produk

Produk Tag

Fungsi Produk sareng Fitur

Ieu lontar nganggo Sistem Listrik

Motor: motor tanpa sikat 36V / 250W

Batré: Batré Litium 36V / 10.4Ah

Sistem: PAS, sensor laju, panel LCD kalayan 6 tingkat bantosan

Laju Max: 30km / jam

Parameter Spésifikasi Produk

Taksi 200 - 250w
Voltaseu 36V
Sasayogian tanaga Batré Litium
Ukuran Roda 29
Motor Henteu uyut
Bahan pigura Galéri Aluminium
Melu Henteu
Laju Maksud <30km / jam
Béntang per Kakuatan > 60 km
Tempat Asal Wuxi, Cina
Ngaran Brand C&Y
Nomer Modél EB101
Ngaran Produk Sapédah motor
Brek F / R aloi cakram mechine, hideung, sareng alimér listrik
Tampiling Panel LCD
gagang halangan aloi, 31.8mmTP22.2x630mm
Set Enggal 3/32 "" x22 x32 x42T x170MM alloy engkol
Gear SHIMANO ALTUS 24 kagancangan
Mir 28 "" x13Gx36H, alloy témbok hideung
Tirus 29 "" x2.10, hideung, sareng tube butyle AV
Batré Batré 36V / 10.4AH nganggo carjer
Kakuatan motor Motor pungkur saatos 36V / 250W

Inpormasi Produk

Pangmayaran L / C;
D / A;
D / P;
T / T;
Persatuan urang Barat;
MoneryGram
Kuantitas Tarekat Minimal 1.
Hargana
(Kedah janten léngkah harga FOB)
1-9 Potongan
$ 419.00
10-19 Potongan
$ 370.00
20-79 Potongan
$ 360.00
> = 80 Potongan
$ 350.00
Naha pikeun kustomisasi Kustomisasi:
Logo ngaropéa (Min. Pesenan: 50 Potongan)
Bébas ngaropéa (Min. Pesenan: 50 Potongan)
Nyaluyukeun kustomisasi (Min. Order: 50 Potongan) Kurang
Sampel: $ 499.00 / Piece, 1 Piece (Min. Order)
Waktos pangiriman 1-5 Potongan
10 poé
6-20 Potongan
20 poé
21-80 Potongan
35 dinten
> 80 Potongan
Rundingan
Inpormasi logistik Pelabuhan: Shanghai
Rincian Bungkusan: Papanggihan SKD 85%, hiji set per karton seaworthy.
Wewengkon aplikasi Sapédah Listrik

E-bikes ngadamel baskét langkung inklusif

Anu mana wae anu pencinta baling bakal tiasa ngalegaan kabiasaan tina sapédah anu hadé tapi kumaha upami halangan asupna anjeun langkung kolot atanapi upami anjeun ngagaduhan masalah kaséhatan?

Pikeun jalma anu balik kana siklus sanggeus kacilakaan atanapi bedah, éta tiasa janten tantangan fisik anu nyata sareng gagal, atanapi mendakan anu langkung susah tibatan sateuacanna, tiasa nempatkeun batur pikeun kahirupan. Bébas listrik ngamungkinkeun langkung seueur jalma nyandak atanapi teras-terasan teras-terasan dina kahirupan anu lami, anu faktor anu ageung dina ningkat kaséhatan ka umur sepuh.

Henteu ngan éta tapi kamampuan pikeun laksana ogé tiasa ngabantuan cageur tina tatu sareng masalah kaséhatan, hartosna merit dua kali. E-bikes ngamungkinkeun anjeun pikeun siklus langkung, sareng beuki kéngingkeun, beuki seueur anu tiasa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali