Kustomisasi kotak gear mobil listrik 3kw - GGB101

Katerangan Singkat:

Seueur usaha, sapertos industri kertas, gula, semén, kimia, sareng industri karét, ngandelkeun kakuatan tina kotak gear industri pikeun ngalengkepan prosésna. Industri ieu ngagaduhan peryogi kotak gear serbaguna sareng ci.


Jinis Produk

Produk Tag

Parameter Spésifikasi Produk

Industri Pabrik Pabrik
Arrangement Gearing Hélik
Kaluaran Torsi 2.6-1195N.M
Kacepetan Input 3000Rpm
Kaluaran Kaluaran 300rpm
Tempat Asal Wuxi Cina
Ngaran Brand Y&C
Ngaran Produk Dipasangkeun kotak gear mobil listrik 3kw
Warna Syarat Customer
Lamaran mobil listrik
Kecap konci kotak listrik mobil
Rasio laju 6/8/10/12: 1 atanapi ngaropéa
Sertipikat ISO 9001: 2015
Sertifikasi IATF 16949: 2016
Struktur Pandu Buru
Paket Usuk
Jenis Hélik Hypoid

Inpormasi Produk

Pangmayaran L / C;
D / A;
D / P;
T / T;
Persatuan urang Barat;
MoneryGram
Kuantitas Tarekat Minimal 1.
Hargana
(Kedah janten léngkah harga FOB)
$ 80.00 - $ 150.00 / Setét | 1 Atur / Setét (Pesenan Min.)
Naha pikeun kustomisasi Logo ngaropéa (Min. Pesenan: 100 Sets)
Bébas ngaropéa (Min. Pesenan: 100 Sets)
Nyaluyukeun kustomisasi (Min. Order: 100 Sets) Kurang
Waktos pangiriman 1-100 Potongan
30 poé
> 100 Potongan
Rundingan
Inpormasi logistik Pelabuhan: Shanghai
Rincian Bungkusan: dibungkus dina karton atanapi palétet
Wewengkon aplikasi kotak gran

Pikeun inpo ngeunaan pangropéa kotak gear

Di Amarillo Gear Service, urang damel sareng klien kami pikeun mastikeun kotak gear industri maranéhna tetep operasional pikeun lilana umur anu dimaksud. Urang mastikeun yén unggal unit urang nyusun deui sareng ngalereskeun daun pasilitas kami dina kaayaan anu énggal-énggal. Upami urang perhatikeun potensi panyabab gagal nalika tahap perbaikan, urang langsung wartosan klien. Hasilna nyaeta seueur kotak gearindustri industri kami langkung saé sawaréh dipulangkeun sareng henteu rawan ngaruksak sareng masalah salajengna.

Amarillo Gear Service mangrupikeun pamisahan Perusahaan Amarillo Gear, anu parantos di operasi saprak 1917. Upami anjeun peryogi harga, perbaikan gearbox kualitas bermutu kualitas tinggi, hubungi para ahli di Amarillo Gear Service di Amarillo, Texas. Anjeun tiasa ngahontal kami ku nelepon (806) 622-1273 atanapi Hubungi kami ku email pikeun nampi inpormasi langkung lengkep ngeunaan jasa perbaikan kotak gear Amarillo Gear ™ sareng Marley ™. Kami bakal bungah nyarioskeun ka anjeun langkung seueur ngeunaan daérah anu kami palayanan sareng kerasa kerja anu kami tiasa bawa kana ngalereskeun atanapi pembaharuan drive.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali