Hub motor sapédah motor langsung - EBM101

Katerangan Singkat:

Motor listrik gaduh sababaraha kaunggulan upami dibandingkeun mesin tradisional. Biaya awal motor listrik langkung handap tina mesin suluh fosil anu aya kalayan rating horsepower anu sami. Motor listrik gaduh sababaraha bagian anu gerak, anu hartosna aranjeunna gaduh umur panjang.


Jinis Produk

Produk Tag

Parameter Spésifikasi Produk

Voltaseu 48V
Rarancang Henteu uyut
Taksi > 400w
Kakuatan 500w-1000w
Tegangan Parahu 36 / 48v
Motor Motor DC
Beurat 9kg
Ngaran Brand Y&C
Laju 50km / jam h
Posisi Belakang
Brek V / Disc marake
Pangwangunan Gearless
Ukuran kabuka 100 / 135mm

Inpormasi Produk

Pangmayaran L / C;
D / A;
D / P;
T / T;
Persatuan urang Barat;
MoneryGram
Kuantitas Tarekat Minimal 1.
Hargana
(Kedah janten léngkah harga FOB)
1-29 Potongan
$ 80.00
30-99 Potongan
$ 75.00
100-499 Potongan
$ 70.00
> = 500 Potongan
$ 65.00
Naha pikeun kustomisasi Kustomisasi:
Logo ngaropéa (Min. Pesenan: 50 Potongan)
Bébas ngaropéa (Min. Pesenan: 50 Potongan)
Nyaluyukeun kustomisasi (Min. Order: 50 Potongan) Kurang
Sampel: $ 499.00 / Piece, 1 Piece (Min. Order)
Waktos pangiriman 1-10 Potongan
15 poé
11-100 Potongan
25 poé
101-500 Potongan
35 dinten
> 500 Potongan
Rundingan
Inpormasi logistik Plabuhan
Shanghai
Ngajual Unit:
Tanda barang
Ukuran pakét tunggal:
40X40X40 cm
Beurat kasar tunggal:
9,0 kg
Jenis Pakét:
iket: hiji motor dina hiji karton
20 ": 46 * 46 * 23/25
24 ": 55 * 55 * 23/25
26 ": 62 * 62 * 23/25
Wewengkon aplikasi motor sapédah motor langsung nyetir motor 

Kauntungan tina motor listrik

Motor listrik gaduh sababaraha kaunggulan upami dibandingkeun mesin tradisional. Biaya awal motor listrik langkung handap tina mesin suluh fosil anu aya kalayan rating horsepower anu sami. Motor listrik gaduh sababaraha bagian anu gerak, anu hartosna aranjeunna gaduh umur panjang. Ilaharna, motor listrik anu dijaga sacara leres nawiskeun dugi ka 30,000 jam operasi hirup tanpa peryogi perbaikan. Gemblengna, motor listrik butuh jasa pangropéa minimal.

Salaku tambahan, motor listrik cekap pisan, sareng otomatis otomatis ngawenangkeun otomatis sareng jauh sareng fungsi eureun sareng eureun. Motor listrik henteu ngabutuhkeun suluh, janten teu aya pangropéa minyak mesin atanapi jasa batré, sareng henteu kabeku dina suhu sub-enol.  

Karugian tina motor listrik

Aya sababaraha kalemahan, sanajan, nganggo motor listrik. Salaku conto, seueur motor listrik ageung henteu gampang dibabawa, sareng pertimbangan kedah dilakukeun kanggo suplai listrik sareng tegangan anu leres. Kadang-kadang ekstensi garis mahal diperyogikeun di lokasi jauh dimana listrik henteu sayogi na sayogi. Ogé, upami anjeun nganggo motor kuda-kuda tinggi sareng faktor beban anu low, anjeun tiasa gaduh ongkos tinggi per jam operasi.

Sacara umum, motor listrik ngalaksanakeun langkung épisién sareng langkung saé dibandingkeun sareng mesin sanés. Kanggo inpo langkung lengkep ngeunaan motor listrik atanapi jasa anu ditawarkeun di Hatten Electric Service & Bak-Vol, kalebet penjualan sareng perbaikan, kunjungan ka website atanapi nelepon fasilitas Hastings at (402) 463-4596.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali