Ban listrik sapédah listrik - EBT101

Katerangan Singkat:

Desain pola hibrid novel gaduh daya tahan gulung sareng nurunkeun cai anu saé. Desain pola cai permukaan ngalirkeun éstétika tina ban ogé ningkatkeun harta anti-slip.


Jinis Produk

Produk Tag

Fungsi Produk sareng Fitur

1. Desain pola hibrid novel gaduh daya tahan gulung sareng nurunkeun cai anu saé.

2. Rarancang pola cai permukaan ngalirkeun éstétika tina ban ogé ningkatkeun harta anti-dieunakeun.

3. Desain makuta ban dioptimalkeun, kinerja penanganan punjul, hemat energi, sareng daya tahan panjang.

4. Desain alur berbentuk "V" ningkatkeun kakuatan dasarna sareng nyingkahan ngoyak dasarna.

5. Cocog sareng sadaya jalan jalan.

Parameter Spésifikasi Produk

Jenis Tirus
Anggo Sapédah Jalan
Tempat Asal Wuxi cina
Ngaran Brand Y&C
Nomer Modél EBT101
Ngaran Ban motor listrik
Bahan Karét Natrual
Warna Hideung
Paket Paket standar
Kualitas JADI + GRADE
OEM Disentuh
Eusi karét 45% -55%
Pangmayaran 30% Deposit

Inpormasi Produk

Pangmayaran

L / C; D / A; D / P; T / T; Persatuan urang Barat; MoneryGram

Kuantitas Tarekat Minimal

1.

Hargana (Kedah janten léngkah harga FOB)

100 - 999 Potongan
$ 2,82
> = 1000 Potongan
$ 2,69

Naha pikeun kustomisasi

 

Waktos pangiriman

1-1000 Potongan
25 poé
> 1000 Potongan
Rundingan

Inpormasi logistik

Pelabuhan: Shanghai

Jenis Pakét:

1.Packing sareng plastik warni

2.Packing sareng 5 potongan atanapi 10 potongan

3.Packing luyu pikeun sarat customer

Wewengkon aplikasi

ban sapédah listrik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali