Beus listrik

  • Cheap motorized bicycle – EMB101

    Murah sapédah motorisasi - EMB101

    Potong diri sakedik, khususna upami anjeun énggal-énggal atanapi nuju pilari patandingan anjeun. Urang terang yén latihan ngagaduhan manéka mangpaat, sareng pikeun tujuan éta, Pamaréntah AS nyarankeun yén urang sadayana nampi sahenteuna 2,5 jam latihan énggal sedeng samentawis minggu.
  • China manufacturer electric bicycle – EB101

    Pabrikan listrik sapedah listrik - EB101

    Khusus pikeun jalma anu hoyong ngarobih kabiasaan sareng mimitian latihan deui, bantosan anu aya motor listrik nyayogikeun ngajadikeun transisi tina modeu angkutan anu énggal pikeun pangguna anyar. Anjeun nuju tetep hawa seger, anjeun masih kénging latihan, tapi halangan pikeun asupna langkung tebih langkung saeutik.
  • Electric bike for adult – EB102

    Beus listrik pikeun sawawa - EB102

    Khusus pikeun jalma anu hoyong ngarobih kabiasaan sareng mimitian latihan deui, bantosan anu aya motor listrik nyayogikeun ngajadikeun transisi tina modeu angkutan anu énggal pikeun pangguna anyar. Anjeun nuju tetep hawa seger, anjeun masih kénging latihan, tapi halangan pikeun asupna langkung tebih langkung saeutik.
  • Electric scooter  – ES101

    Skuter listrik - ES101

    Hiji studi di Norwégia nunjukkeun yén e-bikes ngalantarankeun jalma siklus langkung lami sareng seringna. Éta hartosna swapping pondok dina mobil pikeun angkutan sapédah, ogé janten langkung dipikaresep kaluar pikeun numpak sacara santai.
  • Mountain folding electric bike – EMB102

    Gunung léngkah sapédah listrik - EMB102

    Potong diri sakedik, khususna upami anjeun énggal-énggal atanapi nuju pilari patandingan anjeun. Urang terang yén latihan ngagaduhan manéka mangpaat, sareng pikeun tujuan éta, Pamaréntah AS nyarankeun yén urang sadayana nampi sahenteuna 2,5 jam latihan énggal sedeng samentawis minggu.