Beus listrik pikeun sawawa - EB102

Katerangan Singkat:

Khusus pikeun jalma anu hoyong ngarobih kabiasaan sareng mimitian latihan deui, bantosan anu aya motor listrik nyayogikeun ngajadikeun transisi tina modeu angkutan anu énggal pikeun pangguna anyar. Anjeun nuju tetep hawa seger, anjeun masih kénging latihan, tapi halangan pikeun asupna langkung tebih langkung saeutik.


Jinis Produk

Produk Tag

Parameter Spésifikasi Produk

Taksi 200 - 250w
Voltaseu 36V
Sasayogian tanaga Batré Litium
Ukuran Roda 26 ""
Motor Brushless, brushless 36V / 250W motor hub pungkur
Bahan pigura Baja
Melu Henteu
Laju Maksud <30km / jam
Béntang per Kakuatan 31 - 60 km
Tempat Asal Wuxi, Cina
Ngaran Brand Y&C
Nomer Modél EB102
Ngaran Produk Dua sapédah listrik daérah Wheel City pikeun sawawa
Batré Batré Litium 36V / 7.8Ahh
Pigura 26 "" x1.75, hiten, TIG dilas
Garpu 26 "" x1.75, baja garpuh kaku, henteu gantung
gagang bajak baja sareng bobot baja, hideung
Brek baja hareup sareng pungkur V-marake, hideung
Gear SHIMANO 7-speed, SL-TX30-7R / RD-TZ500GSD
Kangge panutup luhur vinyl, dieusian ku PU, hideung
Beurat 25.2kg

Inpormasi Produk

Pangmayaran L / C;
D / A;
D / P;
T / T;
Persatuan urang Barat;
MoneryGram
Kuantitas Tarekat Minimal 1.
Hargana
(Kedah janten léngkah harga FOB)
2-89 Potongan
$ 299.00
90-209 Potongan
$ 286.00
> = 210 Potongan
$ 269.00
Naha pikeun kustomisasi Kustomisasi:
Logo ngaropéa (Min. Pesenan: 50 Potongan)
Bébas ngaropéa (Min. Pesenan: 50 Potongan)
Nyaluyukeun kustomisasi (Min. Order: 50 Potongan) Kurang
Sampel: $ 499.00 / Piece, 1 Piece (Min. Order)
Waktos pangiriman 1-5 Potongan
10 poé
6-20 Potongan
20 poé
21-80 Potongan
35 dinten
> 80 Potongan
Rundingan
Inpormasi logistik Ngajual Unit: Tanda barang
Ukuran pakét tunggal: 140X26X91 cm
Beurat kasar tunggal: 26,0 kg
Jenis Pakét: Papanggihan SKD 85%, hiji set per karton seaworthy
Wewengkon aplikasi Sapédah Listrik

Kaséhatan méntal anu saé

Khusus pikeun jalma anu hoyong ngarobih kabiasaan sareng mimitian latihan deui, bantosan anu aya motor listrik nyayogikeun ngajadikeun transisi tina modeu angkutan anu énggal pikeun pangguna anyar. Anjeun nuju tetep hawa seger, anjeun masih kénging latihan, tapi halangan pikeun asupna langkung tebih langkung saeutik.

Hasilna nyaéta jalma ngawangun kapercayaan kalayan balap langkung saé na, sapertos saurna, langkung dipikaresep bakal ningkat tingkat latihan anu ningkat, anu giliranana ogé hadé pikeun kaséhatan méntal.

Seueur jalma anu henteu tiasa nunggang sapédah ti saprak budak leutik, sareng hiji e-sapédah tiasa ngamimitian ngamimitian siklus deui kirang langkung pikasieuneun. Éta ogé tiasa ngabantosan saha waé anu balik deui kana siklus, nyandak masalah olahraga tanpa masihan tekenan anu teu hadé dina awakna, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ningkatkeun kabugaran sareng faktor raos-saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali