Hub motor sapédah listrik - EBM103

Katerangan Singkat:

Motor listrik gaduh sababaraha kaunggulan upami dibandingkeun mesin tradisional. Biaya awal motor listrik langkung handap tina mesin suluh fosil anu aya kalayan rating horsepower anu sami. Motor listrik gaduh sababaraha bagian anu gerak, anu hartosna aranjeunna gaduh umur panjang.


Jinis Produk

Produk Tag

Parameter Spésifikasi Produk

Tempat Asal Wuxi, Cina
Ngaran Brand Y&C
Nomer Modél EBM103
Motor 36v 250w hareup atanapi pungkur motor dipasang di pasisian
Dipasang Tegangan 24/36 / 48v
Dipasang Daya 200-250
Ukuran roda 16 "" -28 "" 700c
Jenis rem Dics / v marake
Tampiling 2,5 "" Pintonan layar gedé
Ukuran kabuka 100 / 135mm
Beurat 2.8
PAS 8 magnét PAS
Warna Sliver / Hideung

Inpormasi Produk

Pangmayaran L / C;
D / A;
D / P;
T / T;
Persatuan urang Barat;
MoneryGram
Kuantitas Tarekat Minimal 1.
Hargana
(Kedah janten léngkah harga FOB)
1 - 30 Sets
$ 99.00
31 - 100 Sets
$ 97.00
101 - 500 Perét
$ 93.00
> = 501 Sets
$ 89.00
Naha pikeun kustomisasi Kustomisasi:
Logo ngaropéa (Min. Pesenan: 50 Potongan)
Bébas ngaropéa (Min. Pesenan: 50 Potongan)
Nyaluyukeun kustomisasi (Min. Order: 50 Potongan) Kurang
Sampel: $ 499.00 / Piece, 1 Piece (Min. Order)
Waktos pangiriman 1-10 Potongan
15 poé
11-100 Potongan
25 poé
101-500 Potongan
35 dinten
> 500 Potongan
Rundingan
Inpormasi logistik Plabuhan
Shanghai
Rincian Bungkusan
karton
Wewengkon aplikasi motor sapédah motor

Kauntungan tina motor listrik

Motor listrik gaduh sababaraha kaunggulan upami dibandingkeun mesin tradisional. Biaya awal motor listrik langkung handap tina mesin suluh fosil anu aya kalayan rating horsepower anu sami. Motor listrik gaduh sababaraha bagian anu gerak, anu hartosna aranjeunna gaduh umur panjang. Ilaharna, motor listrik anu dijaga sacara leres nawiskeun dugi ka 30,000 jam operasi hirup tanpa peryogi perbaikan. Gemblengna, motor listrik butuh jasa pangropéa minimal.

Salaku tambahan, motor listrik cekap pisan, sareng otomatis otomatis ngawenangkeun otomatis sareng jauh sareng fungsi eureun sareng eureun. Motor listrik henteu ngabutuhkeun suluh, janten teu aya pangropéa minyak mesin atanapi jasa batré, sareng henteu kabeku dina suhu sub-enol.  


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali