Skuter listrik - ES101

Katerangan Singkat:

Hiji studi di Norwégia nunjukkeun yén e-bikes ngalantarankeun jalma siklus langkung lami sareng seringna. Éta hartosna swapping pondok dina mobil pikeun angkutan sapédah, ogé janten langkung dipikaresep kaluar pikeun numpak sacara santai.


Jinis Produk

Produk Tag

Fungsi Produk sareng Fitur

Tempat Asal Wuxi Cina
Ngaran Brand Y&C
Nomer Modél ES101
Kakuatan 501-1000w
Voltaseu 60v
Sertifikasi Cép
Waktu Ngecas 6-8h
Melu Henteu
Range Per Charge 40-60km
Ukuran Tirus 18 * 9,5 inci
Ngaran Produk kota coco listrik
Kakuatan motor 60V 1000W
Warna Bodas, Abang, Hideung, Konéng, Coklat, Bulao
Batré Batré litium 60V 12H
Laju maksimal 25km / jam atanapi 35km / jam
Simpen loading 200kgs
Béntang per muatan 35-40km
Ngecas waktos 4-5 jam
Brek Bérés Hidrolik
Bungkusan Struktur baja + karton

Inpormasi Produk

Pangmayaran L / C;
D / A;
D / P;
T / T;
Persatuan urang Barat;
MoneryGram
Kuantitas Tarekat Minimal 1.
Hargana
(Kedah janten léngkah harga FOB)
1 - 9 Potongan
$ 399.00
10 - 49 Potongan
$ 365.00
50 - 99 Potongan
$ 325.00
> = 100 Potongan
$ 305.00
Naha pikeun kustomisasi Kustomisasi:
Logo ngaropéa (Min. Pesenan: 50 Potongan)
Bébas ngaropéa (Min. Pesenan: 50 Potongan)
Nyaluyukeun kustomisasi (Min. Order: 50 Potongan) Kurang
Sampel: $ 499.00 / Piece, 1 Piece (Min. Order)
Waktos pangiriman 1-5 Potongan
10 poé
6-20 Potongan
20 poé
21-80 Potongan
35 dinten
> 80 Potongan
Rundingan
Inpormasi logistik Pelabuhan: Shanghai
Rincian Bungkusan: Struktur baja + 7 lapisan Pelor karton
Wewengkon aplikasi scooter listrik

Seueur jalma anu langkung seueur balukar tina waktosna

Hiji studi di Norwégia nunjukkeun yén e-bikes ngalantarankeun jalma siklus langkung lami sareng seringna. Éta hartosna swapping pondok dina mobil pikeun angkutan sapédah, ogé janten langkung dipikaresep kaluar pikeun numpak sacara santai.

Hasilna nyaéta henteu ngan ukur hadé pikeun kasehatan sareng kesejahteraan individu tapi ogé positip pikeun lingkungan. Di dunya baskét, jumlahna basikal ogé beuki nambahan hartosna pikeun nyababkeun infrastruktur anu langkung ageung pikeun cyclists sacara umum. Éta artina langkung pancuran kantor, jalur daur anu langkung saé, sareng anu sanésna.

Kanyataan yén baskét gampang dilakukeun ku jarak jauh deui sareng tiasa diurus salaku hasilna ogé ditingal dina panilitian pikeun ningkatkeun kamungkinan parobahan paripolah anu tetep di pangguna. Saha anu parantos berbasah kalayan ngedahkeun sapédah listrik parantos mendakan transisi jauh tina modeu transportasi anu langkung gampang, sareng akibatna langkung dipikaresep pikeun tetep, anu kantos janten tantangan pikeun kampanye pikeun ningkatkeun statistik kaséhatan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali