Gandar pungkur listrik - RAD101

Katerangan Singkat:

Jumlah Panjang X (mm): ngaropéa; Pusat Jarak Y (mm): ngaropéa; Nisahkeun Kacepetan: 6: 1/8: 1/10: 1/12: 1 / 11.76: 1 / 12,76: 1; Brek (mm): Φ220 / Φ180.


Jinis Produk

Produk Tag

Fungsi Produk sareng Fitur

Jumlah Panjang X (mm) Ngaropéa
Jarak Pusat Y (mm) Ngaropéa
Rasio Kacepetan 6: 1/8: 1/10: 1/12: 1 / 11.76: 1 / 12,76: 1
Brek (mm) Φ220 / Φ180
Cara Nempatkeun Rear Axle Horizonta / tangtung
Metoda instalasi Unpad Preposition / Postposition
Dipasang beban Kéngingkeun 1T
Sapasang motor 5KW di handap

Parameter Spésifikasi Produk

Tempat Asal Wuxi, Cina
Ngaran Brand Y&C
Nomer Modél RAD101
Mobil Ngadamel 4 Mobil Elektrik
OE NO. N / A
Jaminan 12 sasih
Ngaran Produk Aspék pungkur listrik sareng bédana
Warna Nyuhunkeun Palanggan
Rasio Kacepetan 6/8/10 / 11.76 / 12 / 12,76: 1
Panjangna Syarat konsumén
Sertifikasi IATF 16949: 2016
Sértipikat ISO9001
Lamaran mobil listrik
Kecap konci axle pungkur
Jenis ngerem Brek kendang
Bahan Baja

Inpormasi Produk

Pangmayaran

L / C;
D / A;
D / P;
T / T;
Persatuan urang Barat;
MoneryGram

Kuantitas Tarekat Minimal

1.

Hargana (Kedah janten léngkah harga FOB)

$ 100.00 - $ 20,000.00 / Setét | 1 Atur / Setét (Pesenan Min.)

Naha pikeun kustomisasi

 

Waktos pangiriman

1-100 Potongan
30 poé
> 100 Potongan
Rundingan

Inpormasi logistik

Pelabuhan: Shanghai
Rincian Bungkusan:
dibungkus dina hal kai

Wewengkon aplikasi

Aspét pungkur listrik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali