Gearbox EV pikeun motor listrik - GGB102

Katerangan Singkat:

Seueur usaha, sapertos industri kertas, gula, semén, kimia, sareng industri karét, ngandelkeun kakuatan tina kotak gear industri pikeun ngalengkepan prosésna. Industri ieu ngagaduhan peryogi kotak gear serbaguna sareng ci.


Jinis Produk

Produk Tag

Fungsi Produk sareng Fitur

1. Alat transmisi kendaraan listrik sareng aci gear didamel tina bahan 20CrMnTiH;

2. Teknologi pembuatan huntu ngadopsi Mitsubishi CNC mesin hobi-precision tinggi pikeun ngahontal precision tinggi, torsi tinggi, lemahna rendah sareng umur panjang;

3. Pangobatan karburizing dikawasa otomatis ku tungku multi-fungsi Sup-Power pikeun mastikeun struktur logam sareng produk ketahanan (karasa 58-62HRC);

4. Prosés panggiling ngadopsi mesin penggiling Reishauer kalayan precision gear kelas 6;

5. Ngaliwatan desain optimasi gear sareng alat pamariksaan gear (Klingberg P26), sora pangiriman tina gear dikontrol sacara efektif (beban beban 55-60db, kontrol beban beurat di 60-65db);

6. Rumah gearbox ngadopsi alumunium alit ADC12 alumunium kualitas luhur, sareng diolah ku DMG Mori Seiki sareng Mazak lima mesin sumbu lima sumbu pikeun mastikeun produk akurasi;

7. setrés produk sareng deformasi produk dianalisis ngaliwatan analisis elemen terbatas ANSYS pikeun nyumponan panggunaan intensitas tinggi sareng desain anu ringan;

8. Déwan kotak gear ngagunakeun garis pemasangan pamariksaan online.

Parameter Spésifikasi Produk

Tempat Asal Wuxi, Cina
Ngaran Brand Y&C
Nomer Modél GGB102

Inpormasi Produk

Pangmayaran L / C;
D / A;
D / P;
T / T;
Persatuan urang Barat;
MoneryGram
Kuantitas Tarekat Minimal 1.
Hargana
(Kedah janten léngkah harga FOB)
$ 180.00 / Nyetél | 1 Atur (Pesenan Min.)
Naha pikeun kustomisasi Logo ngaropéa (Min. Pesenan: 100 Sets)
Bébas ngaropéa (Min. Pesenan: 100 Sets)
Nyaluyukeun kustomisasi (Min. Order: 100 Sets) Kurang
Waktos pangiriman 1-100 Potongan
30 poé
> 100 Potongan
Rundingan
Inpormasi logistik Pelabuhan: Shanghai
Ngajual Unit: Tanda barang
Ukuran bungkusan tunggal: 60X40X40 cm
Beurat kasar tunggal: 10.0 kg
Jenis Pakét: BUKU KAYU
Wewengkon aplikasi kotak gran

Fitur kotak gear industri

Di dunya industri modéren, unit manufaktur tiasa nganggo kotak gear berbasis modular inovatif anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun naék produksi. Paménta parantos naroskeun produsén kotak gear pikeun ngahasilkeun alat anu kuat sareng canggih anu ngirangan noise, ngasuh kapasitas beban anu langkung luhur, sareng nawiskeun kaluaran anu épisién.

Salaku conto, kotak gear hélik nawiskeun kaluaran dina sababaraha rentang sareng sumping sareng gélél paralel. Kotak gear industri ieu nawiskeun efisiensi anu langkung saé sareng dianggo pikeun sistem transmisi anu kuat sareng mesin. Tungtungna, industri anu hoyong ningkatkeun produksi tiasa milih jinis gearbox terpadu sareng canggih pikeun nyepetkeun pagawéanana. Usaha sadaya ukuran mangrupikeun sadar yén kotak gear industri unggul anu saderhana pikeun dianggo sareng gampang pikeun seueur prosés.

Ngajaga kotak gear anjeun

Kotak gear anjeun mangrupikeun investasi kana masa depan anjeun. Penting pikeun ngajagaan investasi ieu ngalereskeun pangropéa. Kotak gél kudu diteliti sacara teratur pikeun mastikeun yén lubricated leres sareng fungsina sakumaha anu dimaksud. Éta ogé penting pikeun ngajaga sadaya rékaman tina jasa sareng perbaikan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali