FAQs

FAQ

NANYA NANYA NUJUK

Dupi abdi tiasa kéngingkeun conto?

Leres, conto pesenan sok sayogi kanggo pamariksaan kualitas sareng ujian.

Naon waktos waktosna? Naon istilah pangiriman anjeun?

Biasana nyandak sakitar 10-30 dinten kanggo produksi dumasar kana kuantitas béda; Pangiriman sayogi pikeun EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Naon istilah pembayaran anjeun?

Urang biasana nampi Paypal, Kartu Kredit, Transfer Bank atanapi L / C, sareng pembayaran sanésna ogé tiasa disawalakeun.

Naon istilah jaminan anjeun?

Kami nawiskeun 1-2 taun kanggo produk anu béda, mangga ngahubungi kami kanggo wincikan.


Dupi anjeun ngagaduhan produk dina saham?

Biasana sadaya ebike bakal nembé dikaluarkeun nalika mesen kaasup conto.

Dupi abdi tiasa nyampur model anu béda dina hiji wadah?

Leres, modél anu béda tiasa dicampur dina hiji wadah lengkep.

Kumaha carana pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?

Kualitas mangrupikeun prioritas. Kami teras nambatkeun pentingna penting pikeun kontrol kualitas ti mimiti pisan dugi ka akhir produksi. Saban produk bakal dirakit lengkep sareng 100% diuji sateuacan pangénging sareng pengiriman.

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ngeunaan gawé babarengan jangka panjang?

1. Kami tiasa tetep kualitas anu stabil sareng konsisten sareng harga anu lumayan pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang;
2. Urang terang kumaha pikeun milarian bisnis sareng para nasabah asing sareng anu kedah dilakukeun pikeun ngajantenkeun palanggan kami.

 

INGIN KANGGURU DENGAN AS?