Desain ban listrik sapédah listrik - EBT102

Katerangan Singkat:

Bentuk rak tengah, direncanakeun desain dina dua sisi, kalayan stabilitas penanganan anu hadé sareng pembuangan. Slits dina permukaan blok kembang sareng desain bolong anu sapertos batu permata ningkatkeun penampilan sareng ningkatkeun panyalindungan.


Jinis Produk

Produk Tag

Fungsi Produk sareng Fitur

1. Bentuk rak tengah, disain dirarancang dina dua sisi, kalayan stabilitas penanganan anu hadé, adrainase

2. Slits dina permukaan blok kembang sareng desain bolong anu sapertos batu permata ningkatkeun tampilan sareng ningkatkeun perlindungan .Skid pagelaran.

3. "V" ngawangun bentuk alur pikeun ningkatkeun kakuatan dasarna sareng nyingkahan ngoyak dasarna.

4. Cocog pikeun jalan anu saé sareng jalan perkotaan.

Parameter Spésifikasi Produk

Bagean Kabayang
Tempat Asal Wuxi cina
Ngaran Brand Y&C
Nomer Modél EBT102
Ngaran Ban listrik sapédah listrik
Bahan Karét Natrual
Warna Hideung
Paket Paket standar
Kualitas JADI + GRADE
OEM Disentuh
Eusi karét 45% -55%
Pangmayaran 30% Deposit

Inpormasi Produk

Pangmayaran

L / C; D / A; D / P; T / T; Persatuan urang Barat; MoneryGram

Kuantitas Tarekat Minimal

1.

Hargana (Kedah janten léngkah harga FOB)

500 - 4999 Potongan
$ 4,87
> = 5000 Potongan
$ 4,57

Naha pikeun kustomisasi

 

Waktos pangiriman

1-1000 Potongan
25 poé
> 1000 Potongan
Rundingan

Inpormasi logistik

Pelabuhan: Shanghai

Ngajual Unit: langkung ti

Ukuran pakét per angkatan: 40X40X44 cm

Beurat kasar unggal tumpak: 8,5 kg

Jenis Pakét:

1.Packing sareng plastik warni

2.Packing sareng 5 potongan atanapi 10 potongan

3.Packing luyu pikeun sarat customer

Wewengkon aplikasi

ban sapédah listrik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali