Controller motor - MC101

Katerangan Singkat:

Mékanisme kendali laju listrik béda-béda gumantung kana naha anjeun gaduh motor sapédah adaptif atanapi tujuan. Sapédah adaptif kalebet sistem nyetir listrik anu dipasang dina sapédah biasa.


Jinis Produk

Produk Tag

Fungsi Produk sareng Fitur

1) Sora super super nalika ngamimitian

2) Kelajuan terbatas (dipilih)

3) Perlindungan handapeun-tegangan

4) Protéksi langkung-salami ayeuna

5) Panggang E-ABS

6) Asistén Pedal (PAS)

7) Buktina cai

Fungsi tiasa ngaropéa sakumaha paménta palanggan.

Parameter Spésifikasi Produk

Tempat Asal Wuxi, Cina
Ngaran Brand Y&C
Negara asal cina
merek Y&C
modél MC101
Tegangan avaliable 48v, 60v, 72v
kakuatan anu dipeunteun 800kw
kawates ayeuna 30-33A
dina tegangan 41,5 + -0.5v
beurat 1.67kg
jinis motor sikat motor dc
warna kotak pengawal kentel

Inpormasi Produk

Pangmayaran L / C;
D / A;
D / P;
T / T;
Persatuan urang Barat;
MoneryGram
Kuantitas Tarekat Minimal 1.
Hargana
(Kedah janten léngkah harga FOB)
$ 15.00 - $ 75.00 / Potongan | 50 Potongan / Potongan (Min. Tarjamahan)
Naha pikeun kustomisasi  
Waktos pangiriman 1-5 Potongan
10 poé
6-20 Potongan
20 poé
21-80 Potongan
35 dinten
> 80 Potongan
Rundingan
Inpormasi logistik Pelabuhan: Shanghai
Rincian Bungkusan: kotak busa + ékspor karton
Wewengkon aplikasi Kontrol motor

Kumaha carana Ngadalikeun Bilis Kacepetan Listrik Gawé?

Mékanisme kendali laju listrik béda-béda gumantung kana naha anjeun gaduh motor sapédah adaptif atanapi tujuan. Sapédah adaptif kalebet sistem nyetir listrik anu dipasang dina sapédah biasa. Sapédah anu diwangun ku tujuan, langkung mahal tibatan sapédah adaptif, nyayogikeun ngagancangan langkung gampang sareng langkung seueur fitur. Mékanisme pengendalian laju sapédah listrik beda-beda dina dua jinis ieu.

Dasar Pangawalan Kacepetan

Controller laju tina sapédah listrik mangrupikeun sirkuit éléktronik anu henteu ngan ukur kagancangan motor listrik tapi ogé janten rém dinamis. Unit kontrol ieu nganggo kakuatan tina bungkus batré sareng drive kana motor hub. Béda jinis pengendali dianggo pikeun motor disikat sareng sikat. Pikeun e-bikes adaptif, kit konversi dianggo sareng bagian kontrolna mangrupikeun komponén utama kit éta.

Fungsi

Controller laju sapédah listrik ngirim sinyal ka hub motor sapédah dina sababaraha voltase. Sinyal ieu nunjukkeun arah rotor dulur dina coil starter. Fungsi anu saé pikeun ngadalikeun kacepetan gumantung kana padamelan rupa mékanisme. Dina sapédah listrik anu diwangun-tujuan, sensor pangaruh Hall ngabantosan orientasi tina rotor. Upami pengendali kacepetan anjeun henteu kalebet sensor sapertos kitu - sareng pengendali laju dina sapédah adaptif henteu tiasa - kakuatan éléktromotip tina pérak undriven diitung kanggo nampi orientasi rotor.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali