Motor

  • Brushless hub motor – EBM102

    Motor hub Brushless - EBM102

    Motor listrik gaduh sababaraha kaunggulan upami dibandingkeun mesin tradisional. Biaya awal motor listrik langkung handap tina mesin suluh fosil anu aya kalayan rating horsepower anu sami. Motor listrik gaduh sababaraha bagian anu gerak, anu hartosna aranjeunna gaduh umur panjang.
  • Electric bicycle direct drive hub motor – EBM101

    Hub motor sapédah motor langsung - EBM101

    Motor listrik gaduh sababaraha kaunggulan upami dibandingkeun mesin tradisional. Biaya awal motor listrik langkung handap tina mesin suluh fosil anu aya kalayan rating horsepower anu sami. Motor listrik gaduh sababaraha bagian anu gerak, anu hartosna aranjeunna gaduh umur panjang.
  • Electric bike hub motor – EBM103

    Hub motor sapédah listrik - EBM103

    Motor listrik gaduh sababaraha kaunggulan upami dibandingkeun mesin tradisional. Biaya awal motor listrik langkung handap tina mesin suluh fosil anu aya kalayan rating horsepower anu sami. Motor listrik gaduh sababaraha bagian anu gerak, anu hartosna aranjeunna gaduh umur panjang.