Gunung léngkah sapédah listrik - EMB102

Katerangan Singkat:

Potong diri saeutik slack, utamina upami anjeun énggal-énggal atanapi nuju pikeun pertandingan. Urang terang yén latihan ngagaduhan manéka mangpaat, sareng pikeun tujuan éta, Pamaréntah AS nyarankeun yén urang sadayana nampi sahenteuna 2,5 jam latihan énggal sedeng samentawis minggu.


Jinis Produk

Produk Tag

Fungsi Produk sareng Fitur

Ebike ieu kalayan konfigurasi anu sangat tinggi, pigura aloi aluminium, batré litium 48V 10.4AH, bét motor terpadu 48V 500W, kacepetan 7 shimano shimano turnamen 7, 32km / h max laju, LCD tampilan. Harga kalapa kalapa ($ 369- $ 389 / PC) numutkeun kana urutan anu béda-béda qty. Wilujeng sumping sareng konsultasi upami anjeun aya masalah. Urang bakal 24 jam jasa online!

Parameter Spésifikasi Produk

Taksi > 500w
Voltaseu 48V
Sasayogian tanaga Batré Litium
Ukuran Roda 20 ""
Motor Brushless, 48V / 500W
Sertifikasi Cép
Bahan pigura Galéri Aluminium
Melu Leres
Laju Maksud 30-50km / h, 32km atanapi mesen
Béntang per Kakuatan 31 - 60 km
Tempat Asal Wuxi Cina
Ngaran Brand Y&C
Nomer Modél EMB102
Ngaran Produk Sapédah Listrik Bumi Gunung
Pigura aloi, dilas TIG
Garpu hiten, TIG dilas
Brek cakram aloi
Set Enggal Galunggung engkol
Gear Set Laju SHIMANO TOURNEY 7
Batré 48V / 10.4AH, batré Litium
Sistem Panel LCD

Inpormasi Produk

Pangmayaran L / C;
D / A;
D / P;
T / T;
Persatuan urang Barat;
MoneryGram
Kuantitas Tarekat Minimal 1.
Hargana
(Kedah janten léngkah harga FOB)
2-103 Potongan
$ 389.00
104-259 Potongan
$ 379.00
> = 260 Potongan
$ 369.00
Naha pikeun kustomisasi Kustomisasi:
Logo ngaropéa (Min. Pesenan: 50 Potongan)
Bébas ngaropéa (Min. Pesenan: 50 Potongan)
Nyaluyukeun kustomisasi (Min. Order: 50 Potongan) Kurang
Sampel: $ 499.00 / Piece, 1 Piece (Min. Order)
Waktos pangiriman 1-5 Potongan
10 poé
6-20 Potongan
20 poé
21-80 Potongan
35 dinten
> 80 Potongan
Rundingan
Inpormasi logistik Pelabuhan: Shanghai
Ngajual Unit: Tanda barang
Ukuran pakét tunggal: 80X45X78 cm
Beurat kasar tunggal: 33,0 kg
Jenis Pakét: SKD 85%, hiji set per karton seaworthy
Wewengkon aplikasi Sapédah Listrik Bumi Gunung

Aranjeunna ngijinkeun latihan olahraga aérobik

Potong diri sakedik, khususna upami anjeun énggal-énggal atanapi nuju pilari patandingan anjeun. Urang terang yén latihan ngagaduhan manéka mangpaat, sareng pikeun tujuan éta, Pamaréntah AS nyarankeun yén urang sadayana nampi sahenteuna 2,5 jam latihan énggal sedeng samentawis minggu.

Tapi, urang ogé terang yén Roma henteu diwangun dina sadinten. Kitu ogé pikeun urang anu peryogi dorongan saeutik pikeun ngabantosan urang pikeun tujuan-tujuan éta, bikes listrik ngadamel baskét kamungkinan pikeun seueur jalma anu langkung lega, kalayan masihan bantosan pasir, ku beban, sareng jarak.

Éta manglaku naha aranjeunna nuju dianggo pikeun latihan atanapi latihan waé. Boh waé, éta ngamungkinkeun anjeun langkung panjang sareng langkung lami. Hasilna nunjukkeun yén jalma-jalma nganggo bikes listrik nuju ngalaksanakeun langkung seueur dibandingkeun upami aranjeunna sanés, sanaos pitulung tambahan, pangaruh katukan sabab aranjeunna ningkat kabugaran aérobik sareng gajih awakna kirang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali