Produsén pungkur énergi énggal - RAD103

Katerangan Singkat:

Jumlah Panjang X (mm): ngaropéa; Pusat Jarak Y (mm): ngaropéa; Nisahkeun Kacepetan: 6: 1/8: 1/10: 1/12: 1 / 11.76: 1 / 12,76: 1; Brek (mm): Φ220 / Φ180.


Jinis Produk

Produk Tag

Fungsi Produk sareng Fitur

Jumlah Panjang X (mm) Ngaropéa
Jarak Pusat Y (mm) Ngaropéa
Rasio Kacepetan 6: 1/8: 1/10: 1/12: 1 / 11.76: 1 / 12,76: 1
Brek (mm) Φ220 / Φ180
Cara Nempatkeun Rear Axle Horizonta / tangtung
Metoda instalasi Unpad Preposition / Postposition
Dipasang beban Kéngingkeun 1T
Sapasang motor 5KW di handap

Parameter Spésifikasi Produk

Tempat Asal Wuxi, Cina
Ngaran Brand Y&C
Nomer Modél RAD103 4 Mobil Elektrik
OE NO. Negeskeun
Jaminan 12 sasih
Ngaran Produk produsén pungkur energi énggal anyar
Lamaran kendaraan listrik
Sertifikasi ISO 9001: 2015
Kecap konci gandar pungkur
Sértipikat IATF 16949: 2016
Warna Nyuhunkeun Palanggan
Rasio Kacepetan 12/10 / 8/6: 1
Jenis ngerem 160Drum Brek
Panjangna Syarat konsumén
Pitur Sora low

Inpormasi Produk

Pangmayaran

L / C;
D / A;
D / P;
T / T;
Persatuan urang Barat;
MoneryGram

Kuantitas Tarekat Minimal

1.

Hargana (Kedah janten léngkah harga FOB)

$ 100.00 - $ 20,000.00 / Setét | 1 Atur / Setét (Pesenan Min.)

Naha pikeun kustomisasi

Logo ngaropéa (Min. Pesenan: 10 Sets)
Bébas ngaropéa (Min. Tarekat: 10 Sét)
Nyaluyukeun kustomisasi (Min. Order: 10 Sets) Kurang

Waktos pangiriman

1-100 Potongan
30 poé
> 100 Potongan
Rundingan

Inpormasi logistik

Pelabuhan: Shanghai
Rincian Bungkusan:
dibungkus dina hal kai

Wewengkon aplikasi

axle pungkur integral mobil listrik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali