Berita Berita: eCargo Gantina Truk, Épikikikiking Skotlandia, Stasion Ngecas, eCruiser Retro, sareng Seueur!

Dina bunderan warta eBike minggu ieu:

● Bike eCargo Gantina Treuk pikeun NYC
● Lyft's Citi eBike Balik deui di NYC?
● Otomatis Diobral Énergi Vuelby
● eCargo ti Repower & Schaeffler
● Pidéo Skotik Ebikepacking
● Kemungkinan Revolusi eCargo pikeun Éropa
● Stasion Ngecas eBike di Alps Swiss
● Sareng Seueur!

News Headline

eCargo Bike Gantina Treuk pikeun NYC

2-11

Warta anu saé pikeun pamandangan e-bike di New York City sumping dina tulisan New York Times ieu. Éta rinci ngeunaan kumaha 'program kota anyar Tujuan ngagentos sababaraha kendaraan pangiriman (gas tradisional) kalayan modeu transportasi anu langkung ramah lingkungan sareng henteu komandan ruang: bikes kargo listrik. 

Éta bakal pertama kalina kota… .has didamel khusus pikeun karéta sapédah salaku alternatif pangiriman treuk. Saloba 100 bikes dibantuan pedal anu dioperasikeun ku Amazon, UPS sareng DHL bakal diidinan nyetir di ratusan daérah loading komersial anu tos aya dilestarikan pikeun treuk sareng van. Teu kawas kandaraan éta, bikes henteu kedah mayar saméter. ' 

2-2

Tulisan nambihan 'Bedah kargo anu langkung alit ogé bakal diidinan parkir dina trotoar anu langkung lega, sareng sadaya bikes tiasa ngumbara sapanjang jaringan kota anu beuki seueur 1,400 mil jalur sapédah. Bal-bikes bakal konsentrasi dina bagian-bagian anu paling rame sa Manhattan, ti 60th Street kiduleun Batré. ' 

Di New York, Amazon parantos nyebarkeun bikes sareng gandeng gantian pikeun pangiriman Sakur Tangkal di Manhattan sareng bagian Williamsburg di Brooklyn.

UPS sareng DHL bakal ngoperasi sapédah kargo di kota pertama kalina. 

Naha Sapédah Citi Lyft-Caket pikeun Deui deui ka New York?

2-31

Industri sapédah sareng Berita énggal parantos ngalaporkeun yén 'Lyft caket pikeun ngintunkeun deui e-bikes deui kana sistem pembagi sapédah New York na nganggo batré sareng rem anu ningkat', ngarujuk kana tulisan blog Citi Bike ieu. 

Citi Bike mundur mundur kajantenan deui di April sanggeus sababaraha pengendara ngalaporkeun kajadian-kajadian anu ngerem payuneun kaleuleuwihan.

Ieu dituturkeun dina bulan Juli ku mundur e-bikes Lyft di San Fransisco saatos ngalaporkeun kebakaran batré.

Malih akibatna saurna nembé damel sareng panyadia batré anu énggal. 

Hal éta ngaharepkeun yén réproduksi ulang herbaled di New York bakal jalan pikeun kasuksésan salajengna sapertos, dugi ka masalah téknis, listrik Citi Bike parantos dibuktikeun seueur paménta.

Aya warta saé sanésna pikeun peminat bagikeun e-bike - awal bulan ieu, Lyft sareng Badan Angkutan Perbandaran San Francisco sapuk kanggo kontrak opat taun anyar.

Upami anjeun hoyong terang sagala kasang tukang ngeunaan kebangkitan dibagi e-bike teras parios tulisan kami dina mikromobilitas listrik di dieu. 

eBike & Berita Sistemikeja News

Retro Otomatis Diobing Retro Otomatis

2-4

Vintage Electric Shelby Bicycle ti perusahaan basis Santa Clara nawiskeun gaya mobil vintaj sareng anu pang anyarna dina garis-e-bikes gaya retro. 

Perusahaan nyatakeun 'sapédah throttle 48-volt anyar anyar ieu ngajénan pikeun mérek logam 289 Slabside pribadi Carroll Shelby' - Shelby dipikanyaho pikeun kapercayaan mobil jalan gancang ku aranjeunna saprak taun 1960an.

Sapédah ieu gaduh skéma cet N6 biru anu cocog sami sareng Carroll's Cobra, kalayan jalur balap hideung matte sareng logo Shelby anu ikonik barengan bading cobra.

Pariksa video anu masihan sababaraha langkung rinci ngeunaan latar tukang perusahaan.

Perusahaan Swiss nunjukkeun dua Bike E-kargo

Bike Europe ngalaporkeun yén Repower, produsén Swiss sareng distributor listrik héjo, nembé ningalikeun tambahan pang anyarna kana ékosistem mobilitas listrikna anu disebut Homo Mobilis dina dua e-cargobike; Sang Lambronigo sareng Sang Lambrogino.

Kadua serangan nyaéta kendaraan anu dibantuan pedal, nargétkeun logistik mil kapungkur di lingkungan pakotaan, tapi ogé difokuskeun dianggunakeun di fasilitas industri ukuranana ageung.

Bike Éropa nambihan yén 'Repower ogé nyebarkeun sababaraha produk anu luar biasa sapertos lampu luar Paline; taksi cai anu disebut Rebout di Tasik Garda ogé ogé ngecas stasiun pikeun hotél…. '

Schaeffler Ngalengkepan Uji Pertama

2-51

Schaeffler Bio-Hybrid diklasifikasikeun salaku e-bike biasa sanaos gaduh mobil mini atanapi kendaraan pangiriman.

Salaku e-bike tiasa ditunggang dina jalur sapédah ogé di jalan raya - pondokna diidinan dimana waé e-bikes sanés diidinan.  

Éléktrip nyarios yén urang produsén Jerman Schaeffler parantos réngsé uji coba munggaran sareng pedén Bio-Hybrid na.

Kandaraan listrik opat roda dijadwalkeun pikeun produksi séri dina ahir 2020.

Hateup Bio-Hybrid sareng layar angin sareng bakal aya boh tempat korsi panumpang anu kadua, awak kotak kalayan kapasitas 1,500 liter atanapi minangka varian pickup kalayan kargo kabuka.

Elektrik nyarioskeun ka urang yén 'Numutkeun pabrikan, desain modular versi kargo ogé ngamungkinkeun aplikasi khusus, sapertos bar kopi atanapi treuk kulkas. Salian ti aplikasi khusus sapertos kitu, ergo Bio-Hybrid tiasa nampi skor saé khusus dina transportasi panumpang, di armada pabrik sareng kampus sareng jasa kurir sareng bungkusan. '

Kontinental - Kunaon Naha Narik Keluar tina Pasar eBike?

Kami ngalaporkeun dina pertengahan Nopémber kumaha Benua, produsén ban tapi ogé produsén sistem drive é-sapédah 48V, parantos ditarik tina pasar e-bike.

Sapédah Éropa nembé ngadamel tulisan anu pikaresepeun ieu dimana guru e-bike Hannes Neupert nyalahkeun kaputusan 'kana ranté suplai otomotif dina tekanan anu parah kusabab switch kana mobil listrik. "Éta nyababkeun kaputusan anu henteu dipikabutuh dina tekenan pikeun tetep hirup." Henteu aya hubunganana sareng pasar e-bike / pedelec anu, anjeunna mangrupikeun, "Masih dina fase TK. Dibandingkeun sareng pasar telepon sélér taun 1995 '.

Diideuan

Adventure Adventure Skotlandia

Pariksa pidéo kualitas kualitas luhur ieu dina perjalanan e-sapédah anu endah pisan di sekitar Cairngorms Skotlandia dina Riese & Muller Superdelite e-bikes. Sigana mah Ike sareng Megan Fazzio ti San Diego Fly Rides kagungan petualangan liburan anu hadé!

Naha E-bikes Vérsi Pangiriman Anyar - sareng Badé Éropa mingpin Jalanna?

Artikel Forbes ieu ngadamel naha, nuturkeun bout sareng semu di pasar saham sapédah dockless Cina, naha 'hal anu salajengna' dina mikromobil listrik bakal ngagunakeun kendaraan listrik cahaya, kalebet bikes e-kargo, pikeun ngagentos beurat, polusi Van kirim pengiriman listrik.

Ieu pasti chimes sareng iklim politik anyar di Éropa. 'Présidén-milih Ursula von der Leyen hoyong Éropa janten buana nétral-nétral di dunya mimiti' ieu tulisan Berita Industri Ngabuburit, ditulis ku Lauha Fried, Diréktur Kawijakan Diréktur Ngabuburit Éropa, awak industri industri sapédah Éropa.

Éta masihan seueur warta positif dina bikes sareng e-bikes di Éropa. Sakumaha anjeun tiasa tingali tina halaman énggal na aranjeunna milarian ngumpulkeun 2 miliar euro pikeun proyék infrastruktur siklus Éropa lega. Wah!

Prasarana

Kumaha UK Anu Tiasa Langkung Seueur Jalma dina Bike & E-bikes

Ampler ngadamel bikes kota anu ramping, langsing. Dina artikel Bike Biz anu pikaresepeun ieu Ampler Ott Ilves ningali naon anu tiasa dilakukeun ku Inggris pikeun ngamimitian pikeun ngadorong tingkat balap Walanda anu kondang.

'Kasalametan sareng genah mangrupakeun konci pikeun nyekelna' anjeunna percaya. Jajak anu biasa nyaéta 'Aman, jalur sapédah anu dipisahkeun téh seueur anu meunang sapédah pangheulana.'

Nanging anjeunna ogé nyatet faktor anu penting sanés anu henteu disebat sering.

Anu mimiti aya undang-undang tanggung jawab anu ketat di Walanda anu ngajaga péstis ku undang-undang ti para pengendara, nyababkeun supir janten langkung ati-ati.

Kadua, nyetir mobil pisan teu pikaresepeun dina seueur kota Belanda sareng Belgian, Ilves nyarioskeun 'Coba nyetir ngurilingan puseur kota Amsterdam atanapi Ghent. Anjeun engké bakal mendakan diri anjeun kecewa ku kurangna tempat parkir sareng harga parkir anu luhur, sareng perasaan umum anu kadua pikeun unggal modeu angkutan anu sanés, kaasup jalan, sepeda, angkutan umum. '

Jaringan Stasion Stasion di Swiss Tengah

2-61

Artikel basa Jerman ieu ngajelaskeun jaringan ngecét e-bike umum anu dikembangkeun di Uri, hiji wewengkon administrasi Swiss anu katelah Kanton anu aya di tengah Alps Swiss anu spektakuler.

Kami nyarioskeun yén kami kalayan pitulung kauangan tina Kanton Uri sareng pamaréntahan féderal yén jaringan pangeusian pikeun e-bikes dikembangkeun di sapanjang Uri. 

Organisasi IG Bike Uri, parantos netepkeun tujuan sorangan pikeun masang 32 stasion ngecas sapanjang jaringan sapédah 550 km anu crisscrosses di canton.  

Ieu mangrupikeun ujung gunung es tina stasiun ngecas sanajan. Stasion ngecas brand Bike Energy asalna ti teguh Australi Elektrizwerk Altdorf (EWA) AG.

Ayeuna aya langkung ti 10.000 'bike-énergi' stasion ngecas e-bike di Éropa sareng 100 di antarana di Swiss.

Canton tatangga Ticino sareng daérah pariwisata Surselva parantos ngagaduhan stasion ngecas Bike Energy. Situs resmi skéma Uri aya di dieu.

Pikeun ngamangpaatkeun stasiun ngecas anjeun ngan ukur peryogi ngecas kabel anu cocog anu tiasa mésér atanapi diséwa lokal nyarios tulisan éta.

Sisi ngecas katingal salaku investasi ngahasilkeun pulangan; sedengkeun e-bikers nuju ngeusian ku sababaraha senén listrik aranjeunna tiasa langkung seueur ngaluarkeunana di kafe lokal….

Kasalametan E-bike

Laporan Ngalaksanakeun Uninga Kasalametan Kasalametan pikeun Rider E-sapédah Langkung

Hiji laporan ku Dewan Investasi Kacilakaan Kacilakaan Denmark (AIB) anu dianalisis 20 kajadian anu ngalibatkeun e-bikes anu nyababkeun kacilakaan parah.

Éta mendakan yén umur 'nyumbang' ka dalapan insiden, sareng anu nunggang e-sapédah nyababkeun langkung seueur tantangan 'pikeun manula sareng jalma-jalma anu ngagaduhan kakirangan umur anu ngucapkeun Ebiketips Inggris.

Tétéla henteu aya hubungan anu dipisahkeun antara kakawasaan atanapi kecepatan e-bike sareng insiden - "Kaseueuran cyclists boh dina perjalanan dina laju anu rendah nalika péngkolan lalu lintas, atanapi dina laju anu sami sareng kana sapédah biasa" numutkeun laporan.

Faktor anu sanésna kaasup kalemahan infrastruktur anu aman di tempat-tempat anu kajantenan, sareng pangropéa kirang tina e-bike anu dianggo.

Nalika e-biking tetep statistik pisan aman, sia nyandak dewan saran AIB ngeunaan aman pikeun dipaké pikeun sapédah tina lalu lintas, mariksa kasaimbangan umum sareng kamampuan aman numpang sareng ngagem kana hélem.

Daur cyclist heubeul hususna disarankan pikeun ngamimitian nganggo tingkat pitulung anu langkung handap na namung nempatkeun barang-barang koper dina sapédah na.

Mikroba

Spin's Tougher E-scooter

Wtop ngalaporkeun yén Spin ngenalkeun skuter listrik anu langkung énggal ka DC Sababaraha model saméméhna salami tilu bulan nyarios tulisan éta.

Juni 2019 ningal skuter anyar diuji dina program pilot di Baltimore 'kalayan hasil ngajanjikeun pikeun nambahan margin kauntungan reged sareng ngirangan biaya tina maling sareng vandalisme.'

Tétéla 'Skuter boga ban anu langkung ageung, 10 inci, screws kaamanan anu ngaminimalkeun vandalisme sareng nganjangkeun umur batré dugi ka 37,5 mil kalayan biaya anu lengkep.'

Tetep diropéa kanggo warta é-sapédah sareng ulasan sareng hatur nuhun pikeun maca!


Waktu pos: Jan-09-2020