Epik Éropa Terusan Bike Éléktrik

Sapertos parahu walungan, kanal parahu nyepeng jangji baskét sacara umum pisan sareng navigasi gampang, ngamungkinkeun pikeun nutup jarak jauh sacara gancang - utamina upami anjeun gaduh e-bike.

Teu kawas walungan anu pésta aranjeunna sering di karajinan anu ngalaut aranjeunna sareng kapinteran sareng sifat individu tina rumpingan rékayasa sapanjang jalan, kaasup nomer anu matak kagum jeung rupa-rupa konci na jambatan.

Sababaraha, sapertos Terusan Gota, mangrupikeun hutan liar pikeun sato liar, sedengkeun anu sanésna sapertos kanal Kiel Jérman aya tontonan rahang tina jinis manusa.

Ieu mangrupikeun kami tina sapuluh urang tunggang kanal anu pangsaéna. 

Terusan Gota, Swédia

3-11
2-2

Terusan Göta katelah 'pita biru' ti Swédia, ngaliwat padésan héjo idyll anu seueur bintik ngojay.

Dina usum panas terusan narik seueur turis, seueur kana parahu kaasup sababaraha kapal pesiar ageung.

3-12

Tingali pikeun bénténg Karlsborg atanapi bersantai ku salah sahiji seueur situ anu indah dina rute.

Kota kadua di Swedia, Gothenberg sering teu ditingali, tapi pikaresepeun, kalayan jalan neoklasik sareng trem indah sareng pinuh kabudayaan sareng kafe.

Parios ogé caket waterfront anu pikaresepeun. 

Mimitian / salse Sjötorp ka Gothenberg

Panjangna mil 118 mil / 190km

Nyewa sapédah Cykelkungen, Gothenberg

Inpo nu leuwih  Terusan Gota halaman wéb West Sweden halaman wéb 

Terusan Kiel, Jérman Kalér

3-13

Nord-Ostsee-Kanal

Laluan anu saé ditandatanganan kalayan kualitas luhur sapanjang salah sahiji kanal terérman di Jerman.

Nalika kanalna ngan aya 61 mil / 99 km panjang jalan sapédah anu disarengan sareng (ditandatanganan kalayan logo 'Nord-Ostsee-Kanal-Rute' sadaya) nyaéta 202 mil / 325 km!

Kumaha mungkin éta? Kusabab éta jalanna rada circuitously sapanjang garis kanal na masihan seueur vistas anu langkung narik tibatan jalan dina kanal kanal (sanaos jalanna ogé aya). 

Terusan ageung tina kanal nyalira pisan anu pikaresepeun sareng éta bakal nampung sagara anu badé sagara.

3-20

Kiel sorangan umumna modern kusabab dibom pisan di WWII, tapi nahan gereja heubeul anu pikaresepeun sareng palabuhan alam di dieu bener-bener hirup salami Kiel Week - acara pelayaran pangbadagna di dunya anu diayakeun dina minggu kamari Juni, mawa jutaan sémah sareng sababaraha 4.000 kapal ka kota ti sakuliah Jerman sareng luar negeri.

Mimitian / salse Brunsbüttel ka Kiel 

Panjangna mil 202 mil / 325km  

Nyewa sapédah Roda 2 Roda gaduh wisata anu teratur sareng e-bikes anu aya dumasar kana sekitar kanal Kiel.

Inpo nu leuwih Situs wéb Hamburg

LF7 Rute Walungan, Walanda sareng Bélgia

Sanaos ieu disebat rute walungan (rute Oeverland di Walanda), seueur walungan anu terusan atanapi ngagabung sareng asup ka luar bagian terusan.

Seueur anu numpak basis bakal milih mimitian di Amsterdam, sanaos LF7 saleresna dimimitian di Alkmaar kalér. 

Ti puseur beunghar Amsterdam anu anjeun nuturkeun walungan Vecht, kanal Amsterdam-Rhine sareng terusan Merwede.

Ngaliwat Brabant anjeun nangkep teundeun walungan Dommel sareng Terusan Eindhoven.

Bank walungan Maas sareng Albertkanaal Albert Terusan tungtungna ngakibatkeun kota anu saé Maastricht. 

Ieu ogé lalampahan sajarah sajarah Walanda kalayan kunjungan ka kubu 'waterline' Belanda, Walungan Zaan sareng imah-héjo dicét héjo tradisional.

Walungan Vecht dijejeran istana sareng perkebunan nagara anu diwangun dina Jaman Emas ku padagang beunghar ti Amsterdam janten mundur usum panas.

Mimitian / salse Alkmaar ka Maastricht

Panjangna mil 239 mil / 385km  

Nyewa sapédah  Aya tinjauan ngeunaan toko nyewa siklus di Amsterdam di Holland Ngabuburit 

Inpo nu leuwih Halaman wéb Holland Cycling Rute sareng halaman wéb Holland Cycling

Kota LF5 Belgian ka Limburg

3-6

Sapertos Walanda, Bélgia parantos diubaran ku kanal sareng walungan terusan sareng ku jalur wisata sapédah anu ditanda saé.

Jiga Walanda ogé, sering aya pilihan antara nuturkeun jalur towpath langsung anu langsung atanapi milih rute anu meindering anu nganjang kota sareng kampung-kampung sareng obyek wisata anu sanés sapanjang jalan.

LF5 nyababkeun daérah Flanders Bélgia nganggo jalur seueur terusan sareng walungan kanal.

3-15

Sapanjang jalan anu diperyogikeun terusan, jalan-jalan sareng wangunan abad pertengahan Bruges Situs Warisan Dunya, terusan Bruges-Ghent ka abad pertengahan Ghent teras walungan Scheldt salaku pamandangan janten désa nuju beulah wetan, paralel sareng sababaraha saluran jalan anu langkung alit.

3-16

Akhirna di kota Thorn anu geulis, kawéntar sareng gedong anu dipotong leutik.  

Mimitian / salse Damme ka Thorn

Panjangna mil 186 mil / 300km

Nyewa sapédah Bike Ben urang, Bruges

Inpo nu leuwih Kaca wéb Fietsroute

Terusan Nantes-Brest, Brittany, Perancis

Saleresna sakitu séri-séri aliran walungan anu seueur arsitéktur kanal sareng seueur tetempoan verdant anu ngaliwatan wewengkon Brittany Perancis, kasohor ku budaya Celtic anu unik, tuangeun (sareng cider) sareng basa. 

Aya ogé seueur tumbu jaringan jalan raya Brittany sacara lega (langkung ti 500 mil / 800km), seueur dumasar kana karéta api anu lami sareng nawiskeun kasempetan pikeun nubu kanal kanal kalayan permutan anu gampang sajajalan tina siklus jalan gampang pikeun nganjang atraksi jauh ti kanal. 

Bintangan anu populer sareng pikaresepeun di sapanjang jalan nyaéta di Pontivy, Josselin, Tasik Guérdelan sareng kota Nantes anu elegan pisan, pinter.

3-17

Terusan mangrupikeun bagian tina rute Velodyssey anu langkung panjang anu ngulon kaler ka kidul di sapanjang Perancis.

Pidéo ieu nunjukkeun bagian kalér rute anu ngandung seueur aréa kanal:

Mimitian / salse Châteaulin ka Nantes

Panjang ngurilingan 228 mil / 365 km

Sewa E-bike Sapédah Breton, Gouarec

Inpo nu leuwih Peta di dieu sareng halaman inpormasi di dieu 

Ogé seueur langkung Ngabuburit Brittany dina buku pitunjuk Ngabuburit Kalér Perancis

Ticino Siklus, Italia

3-18

Jalan tol siklus Ticino kasir nuturkeun jalan walungan Ticino tapi pikeun kalolobaanana panjangna daur-daurna jalan sapanjang tebing Naviglio Bereguardo sareng kanal Naviglio Grande.

Bagian kahiji rute nyaéta dina jalan sepi sateuacan rute ngajemput Naviglio di Bereguardo. Bagéan kiduleun Sesto Calende mangrupikeun bagian anu paling indah tina rute.

Akhir di kota universitas abad pertengahan di Pavia sareng numpak sapédah pondok nyaéta Certosa di Pavia, salah sahiji biara anu paling rumit di Éropa. 

Mimitian / salse Sesto Calende ka Pavia

Panjang ngurilingan 75 mil / 120 km

Sewa E-bike  Cicloficina Garibaldi, Pavia

Inpo nu leuwih Kaca wéb Pituduh Itali sareng halaman wéb Pariwisata Varese

Terusan Castilla, Spanyol

3-19

Inpormasi dina terusan di Spanyol kalintang jarang, kamungkinan kusabab kanal diri arang pisan jarang!

3-20

Terusan Castilla ayeuna umumna dipangaruhan tapi towpath digunakeun pikeun acara mtb taunan sareng kanal téa masihan anjeun kasempetan pikeun réngsé di kota universitas abad pertengahan di Valladolid sareng kota kuno kuna Medina de Rio Seco.

Terusan Castilla ayeuna umumna dipangaruhan tapi towpath digunakeun pikeun acara mtb taunan sareng kanal téa masihan anjeun kasempetan pikeun réngsé di kota universitas abad pertengahan di Valladolid sareng kota kuno kuna Medina de Rio Seco.

Pas nembus dataran garing daérah Tierra de Campos di kalér Spanyol kalér sareng kasohor burung lokal, kalebet Great Bustards sareng spésiés langka anu sanés. 

Mimitian / rengse Alar del Rey (Palencia) ka Madinah de Rio Seco, caket Valladolid

Panjang ngurilingan 93 mil / 150 km

Inpo nu leuwih Kaca Wéb Pariwisata halaman wéb Acara Spanyol (Spanyol ngan ukur)

Viajes Bicicletos

3-21

Cara Caledonian Kalebet Terusan Caledonian, Skotlandia

3-22

Ieu mangrupikeun jalur Skotlandia ka Basisir, bagian tengah anu ngagunakeun terusan Caledonian anu megah.

Upami anjeun hoyong pilihan anu langkung pondok Oban mangrupikeun titik awal anu saé, ngan ukur tilu jam dina karéta ti Glasgow sareng ngaksés bagian-bagian lalulintas gratis anu saé, lengkep sareng jalan persentangan tina lochs endah. 

Di tempat wisata gunung Fort William anjeun milu Terusan Caledonian tepat nganggo jalan towpath sareng lacak sareng jalan-jalan alit dugi ka jalan ka jalan alit di luhur Loch Ness téa, sateuacan pameunteu ka Inverness dina jalur sareng jalan alit. 

Mimitian / salse Campbeltown ka Inverness

Panjang ngurilingan 237 mil / 381 km

Sewa E-bike Siklus Nevis 

Inpo nu leuwih Halaman wéb Sustrans

Kennet & Avon Terusan, Inggris

3-23

Ngalangkungan sababaraha padésan basa Inggris anu idyllic ogé Keusian Georgian sareng Bradford kuno di Avon, kanal kanal Kennet sareng Avon parantos dilebaran sareng ditambihkeun pikeun siklus sareng walkers. 

Konci Caen Hill mangrupikeun tempat anu paling pikaresepeun dina jaringan saluran air Inggris di Inggris sareng Pewsey White Horse (salah sahiji dalapan kuda bodas sésana tina Wiltshire) tiasa ditingali dina bagian akhir kana Membaca anu ngagunakeun jalan-jalan alit sareng jalur. 

Mimitian / bérés Mandi kanggo Bacaan

Panjang ngurilingan 85 mil / 137 km (tiasa ka kuloneun kalayan numpak denda nganggo jalan tol Bristol ka jalan tol Bristol, nambahan sababaraha 15 mil / 24km)

Sewa E-bike Pusat Towpath Trail, Bradford on Avon

Inpo nu leuwih  Halaman wéb Sustrans

Tetep diropéa kanggo warta é-sapédah sareng ulasan sareng hatur nuhun pikeun maca!


Waktu pos: Jan-09-2020