Jalma pikeun Summit E-Bike Summit 2019: Hukum, Akses eMTB, Studi eBiking, Inspirasi, sareng seueur deui!

Orang 5th taunan pikeun Bike E-Bike Summit mangrupikeun kasuksésan anu ageung sareng anu hadir sanésna.

2019 mangrupikeun sataun anu sibuk pikeun seueur aspék bikes listrik sahingga aya seueur panutup dina acara 1 dinten ieu.

Taun ieu puncak éta diayakeun di markas Canyon Bicycles USA di Carlsbad, California.

Ngarasakeun laporan E-Bike Summit ieu!

Hukum E-Bike

1-11

Morgan Lommele (kénca) sareng Larry Pizzi (katuhu) ti Jalma pikeun Bike

Morgan Lommele, Sutradara Nagara & Kawijakan Lokal ti People for Bikes dipasihkeun ngeunaan prestasi hukum e-bike énggal.  

Nyoko kana hukum 3 Kelas eBike dua kali dina jumlah nagara taun 2019. 

Saatos 5 taun damel 23 nagara gaduh modél tagihan e-bike sareng 57% tina populasi AS katutup.

Pikeun 2020, People for Bike gaduh tujuan nambahan 14 langkung nagara pikeun 23 anu ayeuna. 

Nagara kasebut nyaéta: Alabama, Alaska, Florida, Kentucky, Iowa, Louisiana, Minnesota, Missouri, Montana, North Carolina, Oregon, South Carolina, West Virginia, sareng Virginia.

Jalma pikeun Bike catetan yén nyatakeun yén undang-undang eBike Kelas 3 anu jelas ngagaduhan penjualan eBike langkung tina dua kali sabab éta ngabantosan para penjual ngajelaskeun sacara jelas dimana eBike tiasa sareng teu tiasa ditangkep.

2019 ogé janten sataun anu ageung pikeun mikromobilitas sareng eScooter anu matak seueur perhatian.

Pengendara sareng perusahaan eScooter hoyong tempat anu aman pikeun numpak sareng aya sinergis antara bikes, eBike, eScooter, pejalan kaki, sareng sajabana nalika ngabantosan infrastruktur anu langkung aman. 

Jalma pikeun Bike damel sareng perusahaan eScooter kanggo prasarana anu langkung saé bari ogé nyarankeun 'skuter listrik kedah diurus ku produsén kaputusan lokal ngeunaan merit sorangan, dipisahkeun tina sapédah.'

Kéngingkeun anu sanésna dina taun 2019 éta mangrupikeun persetujuan eBike di Taman Nasional sareng tanah BLM pikeun diakses basikal tradisional tiasa ditunggang.

Manajer darat lokal bakal mutuskeun kelas ezike anu diwenangkeun dina rute sapédah tradisional. Jalma for Bike nyarankeun ngahubungi manajer darat lokal ngeunaan kapentingan anjeun dina aksés sapédah listrik sareng kamungkinan rapat sareng aranjeunna pikeun nunjukkeun naon anu aya dina eBike.

2019 ogé ningali Senén California Senén 400 anu ayeuna kalebet eBike salaku pilihan mésér pikeun Mobil Bersih California 4 Sadaya program: 'Bersih Mobil 4 Sadaya mangrupikeun program anu difokuskeun dina nyayogikeun insentip ngaliwatan Investasi Iklim California ka pangusaha anu berpendapatan rendah California pikeun nyusahkeun kolotna. mobil polutan tinggi sareng ganti ku enol-atanapi ngagantian émisi ngaganti-édisi. '

Urang tiasa ningali nagara-nagara sanés anu nawiskeun insentip mésér eBike ogé. Tetep di dieu. 

Ngasurankeun bikes listrik mangrupikeun tantangan anu disababkeun sabab sanés sadayana panyayagi asuransi bakal ngaliput eBike.

Sababaraha anggota industri damel pikeun underwriters asuransi dididik ngeunaan bikes listrik.

Gagasan ti sababaraha pamiarsa nyaéta yén Jalma pikeun Bike kamungkinan tiasa masihan asuransi. Velosurance nyayogikeun asuransi sapédah listrik.

Tariffs

Alex Logemann, Déwan Kawijakan ti Jalma pikeun Bike, dipidangkeun dina sajarah, status ayeuna, sareng poténsi masa depan tarif pikeun China, Eropa, sareng Jepang. 

Ngeunaan tarif Cina, aya sababaraha detail anu saé pikeun industri tapi sacara umum teu seueur parantos dirobih tanggal 3 Désémber nalika presentasi kasebut dilakukeun.

Aya kamungkinan pikeun tarif dina sababaraha komponén sapédah anu asalna ti Éropa alatan subsidi Eropa ka Airbus tapi dina tungtung sapedah sapédah henteu dikaluarkeun tina tarif anu mana waé.

Jepang sareng AS ngahontal perjanjian dagang anyar dina bulan Oktober anu kedah ngirangan tarif dina sababaraha bagian sapédah dina waktos 2 taun.

Ngembangkeun Channel E-Bike sareng Kreativitas sareng Inspirasi

1-21

Karen Wiener, Co-boga ti toko The New Wheel eBike di daérah San Fransisco, ngagolongkeun ideu ngeunaan kumaha industri sacara gembleng tiasa damel babarengan pikeun ngamekarkeun pasar sapédah listrik di Amérika Serikat.

Anjeunna negeskeun titik yén para pangusaha lokal gaduh seueur inpormasi anu berharga pikeun perusahaan eBike ngeunaan pengendara eBike anu aranjeunna dilayanan. 

Karen parantos ngintunkeun waktos nganggo sapédah kargo listrik nalika ngangkut putri ngora na Ida. Anjeunna parantos diajar pisan tina pasuliwer poean sareng nyorong sadaya jalma anu aub dina industri ngagunakeun eBike saloba mungkin pikeun hirup hirup dina pangalaman eBike.

Roda Anyar difokuskeun bikes listrik salaku alternatif pikeun mobil sareng aranjeunna tiasa ngusahakeun advokasi lokal pikeun infrastruktur sapédah di daérah San Fransisco.

eMTB Update

eMTB neraskeun janten bagean édisi Ebike anu ngembang sareng ayeuna aya 23 nagara bagian anu ngawenangkeun eMTB asup kana sababaraha jalur henteu bermotor. 

Negeri-negeri kasebut nyaéta: Alaska, Arkansas, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Idaho, Kansas, Louisiana, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Nevada, New Jersey, North Carolina, Oregon, Pennsylvania, South Dakota, Utah, Virginia , Wyoming. 

Jalma pikeun Bike gaduh peta jalan satapak eMTB sareng panduan ieu kanggo jalan-jalan pangembaraan. Aranjeunna ogé parantos nyiptakeun Pitunjuk Égiptika Trail eMTB sareng Playbook eMTB pikeun ngabela pikeun aksés eMTB anu langkung saé. 

Sababaraha padamelan penting nyaéta kéngingkeun manajer darat lokal pikeun langkung akrab sareng eMTBs. People for Bike nyarankeun rapat sareng manager taneuh pikeun numpak tés supados aranjeunna tiasa ngartos kamampuan eMTB pikeun nangtoskeun dimana aranjeunna diidinan. 

Joe Vadeboncoeur nyaéta mantan ménéjer senior Trek sareng konsultan industri sapedahna. Anjeunna yakin yén langkung seueur panilitian kedah dilakukeun dina dampak eMTB pikeun salajengna ngabantosan manajer darat nyandak kaputusan aksés.

Sababaraha kajian sareng patarosan anu kedah ditanggapi ti Bapak Vadeboncoeur nyaéta:

● Multiple eMTB jalan satapak dampak fisik ti sababaraha bagian nagara sareng tipeu béda taneuh
● Naha eMTBs sareng MTBs tradisional nyepengan sadaya jinis jalan? Naha sababaraha jalur kedah dirobih?
● Sababaraha tilas parantos diwangun tina waragad pikeun jalur henteu bermotor. Kumaha cara ngamungkinkeun eMTBs dianggo?
● wates kakuatan sareng laju nulungan maksimal kedah ditangtukeun.
● Naha paningkatan pengendara dina jalur bakal nyéépkeun pangropéa? Sareng upami kitu, ti mana waragad éta? Pajak penjualan atanapi fee lisénsi?

Saatos presentasi Mr. Vadeboncoeur kagungan panata manajer darat, rep IMBA, sareng Association San Diego Mountain Bike rep ngajawab patarosan ti pamiarsa ngeunaan seueur jejer anu anjeunna laksanakeun.

Data Data sareng Statistik

Grup NPD ngabahas Tren Runcit sareng Penjualan E-Bike di AS sareng wartos anu saé nyaéta nurutkeun data penjualan sapédah listrikna naék 51% ti taun ka tukang.

eBike ogé sorot ageung upami dibandingkeun sareng seueur kategori sanés dina industri sapédah umum. 

Mobilitas ku Studi E-Bike

1-3

John MacArthur ti OTREC & PSU

John MacArthur mangrupikeun Manajer Program Pengangkutan Lestari di TREC - Universitas Portland State jeung anjeunna dina puncak promosi studi e-bike.

'Bikes listrik (e-bikes) mangrupikeun modeu transportasi énggal anu tiasa ningkatkeun efisiensi dina sistem transportasi upami diadopsi salaku mobil pikeun mobil. Peneliti di University of Tennessee, Knoxville, University of Portland State, University of Pittsburgh, sareng Bosch E-Bike Systems parantos nampi dana ti National Science Foundation kanggo ngukur prilaku perjalanan dunya anu nyata sareng ngukur dampak kelestarian tina pilihan kasebut. Kami ngembangkeun platform anu gampang dikaluarkeun, henteu invasi, sareng sumber komputasi ngungkabkeun ku téknologi e-bike sareng kamampuan sensor smartphone. '

Langkung seueur deui 'Prakték ayeuna nyukcruk data e-bike ngandelkeun pangélingan mémori sareng ngalaporkeun diri ti pangguna. Pendekatan kami malah bakal ngungkabkeun smartphone pikeun ngalaksanakeun survey perjalanan ad-hoc pikeun suplement koleksi data pasip sareng, ngagunakeun algoritma belajar mesin, ngadamel dataran pangageungna sareng pangayaan pangpayunna pikeun ngadukung paningkatan panggunaan e-bike salaku pilihan transportasi. '

Aranjeunna aktip ngiringan para pamilon anu kedah 'nganggo e-bike anjeun pikeun pasulayan, ngajalankeun réréncangan, atanapi kunjungan sareng babaturan sareng kulawarga' sareng ngagaduhan pésta Bosch sahenteuna sareng iPhone 10.

The Tukang Emas

Canyon kagungan sababaraha sapédah listrik dina tampilan kalayan harga Éropa nganggo catetan "Ayeuna henteu sayogi di Amérika Serikat"… ..

1-4

Ieu mangrupikeun Canyon Spectral: Dina 8,0 gantung pinuh ku Shimano pertengahan drive. 

1-5

Sistem drive Shimano E8000 pertengahan dianggo nganggo batré pigura semi terpadu.

1-6

The Canyon Roadlite: tanggal 9.0 mangrupikeun gaya gravel kalayan ban gaya jalan anu rada luar. 

1-7

Dina fitur Fazua pertengahan sistem drive kalayan unit drive anu tiasa dicabut anu kalebet batré sareng motor. 

Tetep diropéa kanggo warta é-sapédah sareng ulasan sareng hatur nuhun pikeun maca!


Waktu pos: Jan-09-2020