Produk

  • Cheap motorized bicycle – EMB101

    Murah sapédah motorisasi - EMB101

    Potong diri sakedik, khususna upami anjeun énggal-énggal atanapi nuju pilari patandingan anjeun. Urang terang yén latihan ngagaduhan manéka mangpaat, sareng pikeun tujuan éta, Pamaréntah AS nyarankeun yén urang sadayana nampi sahenteuna 2,5 jam latihan énggal sedeng samentawis minggu.
  • China manufacturer electric bicycle – EB101

    Pabrikan listrik sapedah listrik - EB101

    Khusus pikeun jalma anu hoyong ngarobih kabiasaan sareng mimitian latihan deui, bantosan anu aya motor listrik nyayogikeun ngajadikeun transisi tina modeu angkutan anu énggal pikeun pangguna anyar. Anjeun nuju tetep hawa seger, anjeun masih kénging latihan, tapi halangan pikeun asupna langkung tebih langkung saeutik.
  • Electric bike for adult – EB102

    Beus listrik pikeun sawawa - EB102

    Khusus pikeun jalma anu hoyong ngarobih kabiasaan sareng mimitian latihan deui, bantosan anu aya motor listrik nyayogikeun ngajadikeun transisi tina modeu angkutan anu énggal pikeun pangguna anyar. Anjeun nuju tetep hawa seger, anjeun masih kénging latihan, tapi halangan pikeun asupna langkung tebih langkung saeutik.
  • Electric scooter  – ES101

    Skuter listrik - ES101

    Hiji studi di Norwégia nunjukkeun yén e-bikes ngalantarankeun jalma siklus langkung lami sareng seringna. Éta hartosna swapping pondok dina mobil pikeun angkutan sapédah, ogé janten langkung dipikaresep kaluar pikeun numpak sacara santai.
  • Mountain folding electric bike – EMB102

    Gunung léngkah sapédah listrik - EMB102

    Potong diri sakedik, khususna upami anjeun énggal-énggal atanapi nuju pilari patandingan anjeun. Urang terang yén latihan ngagaduhan manéka mangpaat, sareng pikeun tujuan éta, Pamaréntah AS nyarankeun yén urang sadayana nampi sahenteuna 2,5 jam latihan énggal sedeng samentawis minggu.
  • Customized 3kw electric car gearbox – GGB101

    Kustomisasi kotak gear mobil listrik 3kw - GGB101

    Seueur usaha, sapertos industri kertas, gula, semén, kimia, sareng industri karét, ngandelkeun kakuatan tina kotak gear industri pikeun ngalengkepan prosésna. Industri ieu ngagaduhan peryogi kotak gear serbaguna sareng ci.
  • EV Gearbox for electric motor – GGB102

    Gearbox EV pikeun motor listrik - GGB102

    Seueur usaha, sapertos industri kertas, gula, semén, kimia, sareng industri karét, ngandelkeun kakuatan tina kotak gear industri pikeun ngalengkepan prosésna. Industri ieu ngagaduhan peryogi kotak gear serbaguna sareng ci.
  • Single speed gearbox – GGB103

    Kotak laju kacepetan tunggal - GGB103

    Seueur usaha, sapertos industri kertas, gula, semén, kimia, sareng industri karét, ngandelkeun kakuatan tina kotak gear industri pikeun ngalengkepan prosésna. Industri ieu ngagaduhan peryogi kotak gear serbaguna sareng ci.
  • Electric car integral rear axle – RAD102

    Gandar mobil pungkur integral mobil - RAD102

    Jumlah Panjang X (mm): ngaropéa; Pusat Jarak Y (mm): ngaropéa; Nisahkeun Kacepetan: 6: 1/8: 1/10: 1/12: 1 / 11.76: 1 / 12,76: 1; Brek (mm): Φ220 / Φ180.
  • Electric vehicle rear axle – RAD101

    Gandar pungkur listrik - RAD101

    Jumlah Panjang X (mm): ngaropéa; Pusat Jarak Y (mm): ngaropéa; Nisahkeun Kacepetan: 6: 1/8: 1/10: 1/12: 1 / 11.76: 1 / 12,76: 1; Brek (mm): Φ220 / Φ180.
  • New energy axle rear manufacturer – RAD103

    Produsén pungkur énergi énggal - RAD103

    Jumlah Panjang X (mm): ngaropéa; Pusat Jarak Y (mm): ngaropéa; Nisahkeun Kacepetan: 6: 1/8: 1/10: 1/12: 1 / 11.76: 1 / 12,76: 1; Brek (mm): Φ220 / Φ180.
  • Brushless hub motor – EBM102

    Motor hub Brushless - EBM102

    Motor listrik gaduh sababaraha kaunggulan upami dibandingkeun mesin tradisional. Biaya awal motor listrik langkung handap tina mesin suluh fosil anu aya kalayan rating horsepower anu sami. Motor listrik gaduh sababaraha bagian anu gerak, anu hartosna aranjeunna gaduh umur panjang.
1.2 Teras> >> Halaman 1/2