Produk

  • Electric bicycle direct drive hub motor – EBM101

    Hub motor sapédah motor langsung - EBM101

    Motor listrik gaduh sababaraha kaunggulan upami dibandingkeun mesin tradisional. Biaya awal motor listrik langkung handap tina mesin suluh fosil anu aya kalayan rating horsepower anu sami. Motor listrik gaduh sababaraha bagian anu gerak, anu hartosna aranjeunna gaduh umur panjang.
  • Electric bike hub motor – EBM103

    Hub motor sapédah listrik - EBM103

    Motor listrik gaduh sababaraha kaunggulan upami dibandingkeun mesin tradisional. Biaya awal motor listrik langkung handap tina mesin suluh fosil anu aya kalayan rating horsepower anu sami. Motor listrik gaduh sababaraha bagian anu gerak, anu hartosna aranjeunna gaduh umur panjang.
  • Brushless dc motor controller – MC103

    Kontrol motor dc Brushless - MC103

    Mékanisme kendali laju listrik béda-béda gumantung kana naha anjeun gaduh motor sapédah adaptif atanapi tujuan. Sapédah adaptif kalebet sistem nyetir listrik anu dipasang dina sapédah biasa.
  • Brushless motor controller – MC102

    Pengendali motor sikat henteu - MC102

    Mékanisme kendali laju listrik béda-béda gumantung kana naha anjeun gaduh motor sapédah adaptif atanapi tujuan. Sapédah adaptif kalebet sistem nyetir listrik anu dipasang dina sapédah biasa.
  • Motor controller – MC101

    Controller motor - MC101

    Mékanisme kendali laju listrik béda-béda gumantung kana naha anjeun gaduh motor sapédah adaptif atanapi tujuan. Sapédah adaptif kalebet sistem nyetir listrik anu dipasang dina sapédah biasa.
  • Electric bicycle tire – EBT101

    Ban listrik sapédah listrik - EBT101

    Desain pola hibrid novel gaduh daya tahan gulung sareng nurunkeun cai anu saé. Desain pola cai permukaan ngalirkeun éstétika tina ban ogé ningkatkeun harta anti-slip.
  • Wholesale e-bike tire – EBT103

    Grosir ban e-bike - EBT103

    Desain pola hibrida anyar kalayan résistansi gulung anu hadé sareng saluran cai anu saé. Pola cakar sareng batu permata dina permukaan pola nyababkeun éstétika tina ban ogé ningkatkeun anti-dieunakeun.
  • Latest design electric bicycle tire – EBT102

    Desain ban listrik sapédah listrik - EBT102

    Bentuk rak tengah, direncanakeun desain dina dua sisi, kalayan stabilitas penanganan anu hadé sareng pembuangan. Slits dina permukaan blok kembang sareng desain bolong anu sapertos batu permata ningkatkeun penampilan sareng ningkatkeun panyalindungan.