Kotak laju kacepetan tunggal - GGB103

Katerangan Singkat:

Seueur usaha, sapertos industri kertas, gula, semén, kimia, sareng industri karét, ngandelkeun kakuatan tina kotak gear industri pikeun ngalengkepan prosésna. Industri ieu ngagaduhan peryogi kotak gear serbaguna sareng ci.


Jinis Produk

Produk Tag

Fungsi Produk sareng Fitur

1. Alat transmisi kendaraan listrik sareng aci gear didamel tina bahan 20CrMnTiH;

2. Teknologi nyieun huntu ngadopsi Mitsubishi CNC mesin hobi-precision tinggi pikeun ngahontal precision tinggi, torsi tinggi, lemahna rendah sareng umur panjang;

3. Pangobatan karburizing dikawasa otomatis ku tungku multi-fungsi Sup-Power pikeun mastikeun struktur logam sareng produk ketahanan (karasa 58-62HRC);

4. Prosés panggiling ngadopsi mesin penggiling Reishauer kalayan precision gear kelas 6;

5. Ngaliwatan desain optimasi gear sareng alat pamariksaan gear (Klingberg P26), sora pangiriman tina gear dikontrol sacara efektif (beban beban 55-60db, kontrol beban beurat di 60-65db);

6. Rumah gearbox ngadopsi alumunium alit ADC12 alumunium kualitas luhur, sareng diolah ku DMG Mori Seiki sareng Mazak lima mesin sumbu lima sumbu pikeun mastikeun produk akurasi;

7. setrés produk sareng deformasi produk dianalisis ngaliwatan analisis elemen terbatas ANSYS pikeun nyumponan panggunaan intensitas tinggi sareng desain anu ringan;

8. Déwan kotak gear ngagunakeun garis pemasangan pamariksaan online.

Parameter Spésifikasi Produk

Tempat Asal Wuxi, Cina
Ngaran Brand Y&C
Nomer Modél GGB103

Inpormasi Produk

Pangmayaran L / C;
D / A;
D / P;
T / T;
Persatuan urang Barat;
MoneryGram
Kuantitas Tarekat Minimal 1.
Hargana
(Kedah janten léngkah harga FOB)
$ 40.00 / Nyetél | 1 Atur (Pesenan Min.)
Naha pikeun kustomisasi Logo ngaropéa (Min. Pesenan: 100 Sets)
Bébas ngaropéa (Min. Pesenan: 100 Sets)
Nyaluyukeun kustomisasi (Min. Order: 100 Sets) Kurang
Waktos pangiriman 1-100 Potongan
30 poé
> 100 Potongan
Rundingan
Inpormasi logistik Pelabuhan: Shanghai
Ngajual Unit: Tanda barang
Ukuran pakét tunggal: 40X40X30 cm
Beurat kasar tunggal: 5,0 kg
Jenis Pakét: Kotak karton
Wewengkon aplikasi kotak gran

Fitur, Mangpaat, sareng Mangpaat tina Gearbox Industri

Seueur usaha, sapertos industri kertas, gula, semén, kimia, sareng industri karét, ngandelkeun kakuatan tina kotak gear industri pikeun ngalengkepan prosésna. Industri ieu ngagaduhan peryogi kotak gear serbaguna sareng ci. Produsén Gearbox museurkeun kana nyiptakeun mesin canggih téknologi anu ngabantosan ngirangan biaya énergi sareng ngamungkinkeun perusahaan pikeun nedunan prosésna sacara efektif. Ieu di handap bakal ngajelaskeun fitur, pamakean, sareng mangpaat kotak gear industri di pasar ayeuna.

Mangpaat sareng panggunaan kotak-kotak

Kotak gear industri mangrupikeun alat anu saé anu tiasa dianggo pikeun ningkatkeun kaluaran operasional perusahaan. Upami anjeun ngajalankeun bisnis industri, parangkat ieu penting pikeun nyiptakeun produk anjeun. Kotak gear industri henteu ngan ukur ménu penting lamun datang pikeun nyiptakeun barang, aranjeunna ogé bantosan dina pangropéa sistem anjeun. Nganggo kotak gearer pikeun ngalikeun torsi, nyocogkeun inersia, sareng ngirangan kacepetan ngabantosan operasi sistem kalayan ngamungkinkeun motor sareng drive anu langkung alit.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali