Grosir ban e-bike - EBT103

Katerangan Singkat:

Desain pola hibrida anyar kalayan résistansi gulung anu hadé sareng saluran cai anu saé. Pola cakar sareng batu permata dina permukaan pola nyababkeun éstétika tina ban ogé ningkatkeun anti-dieunakeun.


Jinis Produk

Produk Tag

Fungsi Produk sareng Fitur

1. Desain pola hibrida énggal sareng résistansi gulung handap sareng saluran cai anu saé.

Pola cakar sareng batu permata dina permukaan pola nyababkeun éstétika tina ban ogé ningkatkeun anti-dieunakeun.

3. Desain kelengkungan makuta dioptimalkeun, kinerja penanganan punjul, hemat energi, sareng kakuatan daya tahan.

4. "V" bentuk alur ngawangun, anu ningkatkeun kakuatan dasarna sareng nyingkahan ngoyak dasarna.

5. Cocog kanggo jalan anu saé sareng jalan di kota. "

Parameter Spésifikasi Produk

Bagean Kabayang
Tempat Asal Wuxi cina
Ngaran Brand Y&C
Nomer Modél EBT103
Ngaran Ban listrik sapédah listrik
Bahan Karét Natrual
Warna Hideung
Paket Paket standar
Kualitas JADI + GRADE
OEM Disentuh
Eusi karét 45% -55%
Pangmayaran 30% Deposit

Inpormasi Produk

Pangmayaran

L / C; D / A; D / P; T / T; Persatuan urang Barat; MoneryGram

Kuantitas Tarekat Minimal

1.

Hargana (Kedah janten léngkah harga FOB)

100 - 999 Potongan
$ 3.84
> = 1000 Potongan
$ 3.54

Naha pikeun kustomisasi

 

Waktos pangiriman

1-1000 Potongan
25 poé
> 1000 Potongan
Rundingan

Inpormasi logistik

Pelabuhan: Shanghai
Rincian Bungkusan
1.Packing sareng plastik warni 
2.Packing sareng 5 potongan atanapi 10 potongan 
3.Packing luyu pikeun sarat customer

Wewengkon aplikasi

ban sapédah listrik

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali